Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Dual Layer brander.

3 antwoorden
  • Hier een vraagje van iemand met niet al te veel verstand van computers heeft: Ik heb nu een inmiddels wat oudere brander in mijn pc en heb het volgende probleem met het branden van "grote" films, ik zie bij sommige films dat het beeld erg blokkerig wordt, bij de wat "kleinere"films heb ik dit probleem niet. Ik gebruik DVD2one om de films passend te maken voor een 4,7 GB dvd. Zou een dual layer brander met uiteraard dual layer schijfjes dit probleeem kunnen verhelpen?
  • Er hoeft dan idd minder tot geen compressie toegepast te worden waardoor de kwaliteit hoog blijft. Echter zijn duallayer schijfjes volgens mij nog behoorlijk aan de prijs. Wat je ook kan doen is overbodige geluidssporen, menu's en ondertitels weghalen, dit (vooral het geluid) bespaard ook alweer ruimte zodat er minder compressie nodig is. Dit kan oa met DVDshrink dacht ik.
  • Ik gebruik in deze volgorde: DVD Decrypter, Menu Shrink en DVD shrink. En daarmee kan ik met zo min mogelijk (meestal 10-15%) kwaliteits verlies werken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.