Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Beperkingen in mpg, avi en quicktime bestanden omzeilen.

3 antwoorden
  • Ik zoek een of twee applicaties die bepaalde restricties bij het afspelen van videobestanden omzeilen. 1) Een toepassing die omzeilt dat men een mpg, mpeg, avi bestand niet snel kan vooruitspoelen. 2) Een toepassing die omzeilt dat men QuickTime bestanden niet kan knippen/plakken en aldus opslaat. Ik bezit QuickTime Pro dat standaard knippen/plakken toelaat van quicktime bestanden. Ik wil de bestanden wel niet omzetten naar avi of iets dergelijk.
  • [quote:08978adbbd="JimBFB"]Ik zoek een of twee applicaties die bepaalde restricties bij het afspelen van videobestanden omzeilen. 1) Een toepassing die omzeilt dat men een mpg, mpeg, avi bestand niet snel kan vooruitspoelen.[/quote:08978adbbd] Als je een videobestand niet kan doorspoelen; heb je 9 van de 10 keer de verkeerde codec. Kijk met Gspot met welke codec de video is gecodeerd; en download + installeer die. (kijk in de FAQ videobewerking voor details) [quote:08978adbbd="JimBFB"] 2) Een toepassing die omzeilt dat men QuickTime bestanden niet kan knippen/plakken en aldus opslaat. Ik bezit QuickTime Pro dat standaard knippen/plakken toelaat van quicktime bestanden. Ik wil de bestanden wel niet omzetten naar avi of iets dergelijk.[/quote:08978adbbd] http://vrtools.com/products.html
  • Lijkt me wel wat die VRTools alhoewel ik niet kan uitmaken of het de beperkingen van een QT bestand kan ongedaan maken. Het kan wel beperkingen maken. Verder is het blijkbaar weer "kassa"; dus voor die enkele malen dat ik het nodig zal hebben..... Ga misschien eens de trial installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.