Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Alcohol 120% brand succesvol, maar DVD niet afspeelbaar

3 antwoorden
  • Ik gebruik momenteel Alcohol 1.9.5 (build 3105) om ISO-films te branden. Meestal gaat het goed, maar soms doet Alcohol er bijna twee keer zo lang over, maar dan krijg ik wel de melding dat de DVD+R succesvol gebrand is. Als ik deze daarna probeer te openen in mijn dvdspeler of gewoon op mijn pc is de DVD onleesbaar. Iemand enig idee waar het aan ligt, want het lijkt gewoon willekeurig te gebeuren?
  • [quote:88509916d5="Ma-rk"]Ik gebruik momenteel Alcohol 1.9.5 (build 3105) om ISO-films te branden. Meestal gaat het goed, maar soms doet Alcohol er bijna twee keer zo lang over, maar dan krijg ik wel de melding dat de DVD+R succesvol gebrand is. Als ik deze daarna probeer te openen in mijn dvdspeler of gewoon op mijn pc is de DVD onleesbaar. Iemand enig idee waar het aan ligt, want het lijkt gewoon willekeurig te gebeuren?[/quote:88509916d5] Hallo, Dit kan aan de DVD'tjes liggen.. Kijk eens op [url]http://www.videohelp.com/dvdmedia[/url] Anders moet je maar met Alcohol een virtuele schrijf aanmaken... En dan de DVD files kopieren naar de harde schrijf.. En branden met een programma als nero... (BTW zeker weten dat je ISO file wel compleet is.. ((Met par2?)) ) Groeten Mark :) [/url]
  • Hee, ik werk met Philips dvd+r 4,7 GB R20 en de meesten lukken dus gewoon. De dvds werken dus wel, maar ik weet niet of andere beter zijn? ISO's zijn trouwens compleet en probeer ze altijd even uit met daemon tools.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.