Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Oxyl en Invalid Link op ShowCenter 200

Venzent
6 antwoorden
 • Ik heb de laatste versie van Oxyl gedownload en geinstalleerd. Ik heb de volledige windows installer gedownload inclusief Apache en Stoweb. In principe werkt alles, ik krijg op de player netjes de Oxyl-server te zien, ik kan via mijn pc en de webbrowser alles configureren, maar als ik een muziekbestand of dvd probeer af te spelen vanaf de ShowCenter krijg ik een "invalid link" foutmelding. Heb op het duitstalige forum gezien dat dit een veel voorkomend probleem is met net zoveel antwoorden, maar de oplossing heb ik nog niet gevonden. Ik heb ook al Stoweb uitgeschakeld, maar het probleem blijft bestaan. Ik begreep uit het duitstalige forum dat het kan liggen aan authorisatie van Apachie in bepaalde dirs, en dat je die in httpd.conf moest aanmaken/aanpassen, maar daar loop ik stuk. Wie kan me hier iets verder mee helpen?
 • Zonder eigenlijk ook maar enig flauw benul te hebben waar je mee bezig bent denk ik een beetje te snappen wat het probleem is.
  De enigste wellicht nuttige bijdrage die ik kan leveren: heb je wel eens geprobeert je bestanden in de root te plaatsen?
  Het is verbazingwekkend hoeveel programmas vandaag de dag nog last hebben van een directory met meer dan 1 map diepte of een te lange bestandsnaam…
 • [quote:4f56bb2590="rwilligen"]Zonder eigenlijk ook maar enig flauw benul te hebben waar je mee bezig bent denk ik een beetje te snappen wat het probleem is.[/quote:4f56bb2590]
  :lol: :lol:
  Ok, even voor de duidelijkheid in het kort. Ik heb een Pinnacle ShowCenter gekocht. Dit device plaats je in je multimedia omgeving (audio/video/tv). Dit device zit in het draadloos netwerk middels een WiFi adapter. Op een pc installeer je van Pinnacle de Mediamanager en geef je aan waar je films, foto's en audio (mp3/wma) bestanden staan. Tevens installeer je een Streaming server, deze fungeert als een soort webserver waar je ShowCenter naar connect. Vervolgens kan je op je tv en/of audio installatie dvd's kijken, muziek luisteren en foto's kijken, die op je pc staan, dit gebeurd dus streaming. Nou zijn er een aantal Open Source pakketen (waaronder Oxyl) die de streaming server vervangt. Ik zie op mijn tv of via een webbrowser op de pc gewoon alles wat ik zou moeten zien, de mp3's, de dvd's en de foto's…..Als ik dan echter 1 van deze dingen probeer te starten, krijg ik de "Invalid Link" foutmelding. Dit zou kunnen komen doordat Apache (die de pagina levert voor de ShowCenter) niet in de directory's mag komen waar mijn bestanden staan…..En dit zou ik aan moeten kunnen geven in httpd.conf….Hoop dat het nu iets duidelijker is :wink:
 • Zoals ik al zei "De enigste wellicht nuttige bijdrage die ik kan leveren"

  Ik snap nu waar je mee bezig bent, dank je wel.

  Maar ik kan je nog steeds niet verder helpen :lol: :lol:
 • [quote:82f5157192="rwilligen"]
  Maar ik kan je nog steeds niet verder helpen :lol: :lol:[/quote:82f5157192]
  O, maar dat heb je wel gedaan hoor, ik zit weer met een glimlach op de bank :lol: :wink:
 • Probeer eens TVersity ( http://www.tversity.com/ )
  Het is gratis in vergelijking tot de producten die andere leveranciers voor hun hardware leveren een stuk sneller en efficienter.

  Sinds enige tijd ondersteund men ook de Showcenter.
  Grootste voordeel is dat je in princpe *alle* multi-media content kunt afspelen omdat TVersity dan het vertaalt naar een formaat dat de Showcenter wel versteaat.

  In de volgende release staat ondersteuning voor podcasts op het programma … ( zie http://tversity.blogspot.com/ )

  Een ander alternatief is Twonkyvision ( http://twonkymedia.com ) maar de volledige versie van dat pakket is niet gratis. Daar staat tegenover dat het ook op Linux-systemen gebruikt kan worden.

  Vooral TVersity is werkelijk een genot om te gebruiken. :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.