Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Benq DW 1640 is dit een probleem?

Anoniem
m021
5 antwoorden
 • Tijdens het gebruik van Nero is het mij opgevallen dat de buffer under run beveiliging "Seamless Link" alleen wordt vermeld als ik een cd of dvd brand via (image) of vanaf de harde schijf. Wanneer ik echter direct brand van schijf naar schijf (on the fly) wordt dit niet vermeld. De leesbuffer gaat dan van vol naar leeg etc. De schrijf buffer loopt weliswaar terug als de leesbuffer weer moet opvullen maar komt nooit leeg. Het branden gaat niet fout maar ik wil graag weten waarom de "seamless link" niet wordt vermeld bij het branden van schijf naar schijf. Staat er iets fout??
  graag advies
 • Gebruik je wel de laatste versie nero6 en firmware (bsob)?

  Ik weet niet precies waar jij ziet dat seamless link aan staat?

  Heb je al na het branden de log opgeslagen en dan even doorzoeken op de kreet "seamless", je vind dan in de log wel een vermelding of seamless link aan heeft gestaan of niet.
 • Beadnkt voor je reactie. Ik gebruik nero 6 die bij de brander werd geleverd. In het overzichtscherm van Nero waarin de mededelingen/acties staan, verschijnt normaliter dat seamless link is ingeschakeld. Net zoals begin of einde van het branden etc.
  Ik gebruik de firmware van de brander zoals ik hem heb gekocht.
 • Dan zal ik als eerste je toch echt aanraden om alletwee te updaten.
  Je brander kan echt veel beter presteren wat betreft schrijf kwaliteit en nero had in voorgaande versies echt wel wat hiaten.
  Met de laatst verkrijgbare versie 6 is het niet helemaal ideaal maar de meest storende problemen zijn er wel uit gewerkt.
  Je hebt dan ook wel kans dat na de nero update het seamless link probleem er niet meer is.

  Houd er ook rekening mee dat indien je de firmware van je brander niet up to date houd het kan gebeuren dat je een nieuw spindeltje dvd's koopt en de ene misbakker na de andere hebt omdat de firmware nog niet bekend is met het type schijfje wat je net gekocht hebt.
  In de firmware ligt opgeslagen hoe de brander de diverse merken en types schijfjes moet branden, uiteraard kan de brander niet weten hoe schijfjes gebrand moeten worden die nog niet verschenen zijn, vandaar dus de firmware update.
 • Bedankt , ga proberen firmware en nero up te daten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.