Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

logitech z-5400

6 antwoorden
  • ik heb een vraagje, ik heb nu een creative audigy 2 en een creative inspire 5100. Nu kijk ik graag dvd's en wil ik graag dts geluid, dus zit ik te denken om de z-5400 te bestellen. Nu zit je alleen altijd te emmeren met de lengte van de achterspeakers. Ik weet wel dat de z5450 draadloos is, maar die zit iets te hoog voor mijn budget, ik kan alleen nergens vinden hoe lang de kabels zijn van de speakers van de z-5400. kan iemand dat mij vertellen? en is mijn geluidskaart geschikt of kan ik beter de audigy 4 aanschaffen, heb deze in oem versie bij een winkel bij ons in de buurt gezien, www.hardwareoutlet.nl hopelijk dat jullie mij verder kunnen helpen. alvast bedankt.
  • je kunt de kabels toch verlengen?
  • Audigy 2 kan toch gewoon dts decoderen? Of kan alleen de ZS dat?
  • De geluidskwaliteit van een audigy 4 is amper beter dan een 2. Ik zou hem zelf niet vervangen.
  • bedankt, ik heb mijn creative inspire 5.1 5100 proberen te verlengen alleen dan kwam er amper geluid uit de speaker. Zover ik weet kan de creative audigy 2 dat idd alleen moet je dan een s/pdif kabel aanschaffen. weet iemand toevallig hoeveel meter er standaard aan die speakers zit? nogmaals bedankt voor de info.
  • [quote:97cc17525f="roijackers"]bedankt, ik heb mijn creative inspire 5.1 5100 proberen te verlengen alleen dan kwam er amper geluid uit de speaker. Zover ik weet kan de creative audigy 2 dat idd alleen moet je dan een s/pdif kabel aanschaffen. weet iemand toevallig hoeveel meter er standaard aan die speakers zit? nogmaals bedankt voor de info.[/quote:97cc17525f] Dan heb je tog wat verkeerd gedaan want voor die paar meter extra ga je geen verschil merken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.