Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

.avi naar dvd-branden

7 antwoorden
  • beste mensen, ik ben even wezen googelen, en kwam er NIET uit... ik heb gewoon een .avi bestand (soms meerdere) die ik wil branden op DVD. Ik heb Nero 6 volledig up to date met alle mogelijke plugins Ik heb al een programma geprobeerd, daarmee kon ik het omzetten naar een raar bestand wat wel op dvd gebrand zou kunnen worden... maar dit nam uiteindelijk 190% van een DVD cd in!!! past dus nooit... heeft iemand nog suggesties?
  • Ik gebruik altijd WinAvi
  • [quote:164a3c48c2="GamerNeo"]Ik gebruik altijd WinAvi[/quote:164a3c48c2] met dit programma moet ik alsnog de bestanden omzetten toch? (is het niet gewoon mogelijk de .avi's direkt op dvd te branden? :roll: )
  • als ik avi op mijn xbox af wil spelen (5 of 6 films op 1 dvd) dan brand ik de dvd als datadvd met nero . bij mij werkt het altijd
  • Ik neem aan dat die avi's een DivX/XviD film zijn. Deze kun je eenvoudig naar het 'DVD-formaat' MPEG omzetten mbv TMPGEnc. Trial is voor 30 dagen volledig te gebruiken.
  • [quote:9b79d8f6b3="Johnny321"]Ik neem aan dat die avi's een DivX/XviD film zijn. Deze kun je eenvoudig naar het 'DVD-formaat' MPEG omzetten mbv TMPGEnc. Trial is voor 30 dagen volledig te gebruiken.[/quote:9b79d8f6b3] dat programma had ik dus gebruikt, en het kwam erop neer dat hij er ongeveer 11 uur over zou doen (over 1 film!!!) dat vond ik een beetje te lang.... ik heb ze nu gewoon als data-dvd gebrand, werkt niet op mijn DVD speler, maar ik kan ze nu iniedergeval van mijn computer afhalen (meer opslag ruimte :) )
  • Afhankelijk van bitrate; VBR/CBR; lengte film en soort PC kan het idd ff duren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.