Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

kabel voor radio op tv-kaart

4 antwoorden
  • Wat voor een kabel heb ik nodig als ik naar de radio wil luisteren via me tv-kaart? Ik heb al is een keer de antenne over gezet van me versterker naar me pc maar dan geeft hij geen geluid. Graag hulp alvast bedankt, roel
  • Vraag niet helemaal duidelijk. Om welk merk/type TV kaart gaat het eigenlijk? 1. Wat betreft de antenne aansluiting: een TV kaart die TV en FM radio ondersteunt, heeft (in het algemeen) voor beiden een antenne aansluiting. Op de ene aansluiting past de TV kabel op de andere de FM kabel. 2. Wat betreft het geluid: in het algemeen wordt dezelfde audio kabel. Bij TV geluid dan voor FM op dezelfde wijze ook geluid. 3. Wat betreft de software: voor FM radio wordt meestal een apart programma gebruikt.
  • het gaat om de club3d tv1000 mce. De craag is dus of ik ui de ether radiosignalen kan opvangen?
  • [url]http://data.icecat.biz/img/norm/high/330668-4158.jpg[/url]Is het deze kaart? Ik kon deze niet meer bij Club3D bij de standaard produkten vinden. Het is mij onduidelijk of deze kaart FM ondersteunt. De ene advertentie zegt van wel, de ander zegt met aanvullend kaartje (?) en weer anderen zeggen er niks over. Wat zegt de handleiding er zelf over?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.