Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

van .wav naar cassette

8 antwoorden
  • Hoi iedereen, Eventjes een vraagje voor een vriend van mij. Hij heeft muziek gedownload van internet (mp3 muziek), deze is omgezet naar .wav maar hoe krijgen we die wav muziek nu op cassette? Geluidsinstallatie is aangesloten op computer.
  • Afspelen met mediaplayer, lineout aansluiten op cassettedeck of versterker, en opnemen maar? Er zijn ook wel speciale cassettespelers voor inbouw in de computer, maar dan moet je er denk ik wel redelijk fanatiek gebruik van willen maken.
  • Hoi Gerben, Bedankt voor je super snelle antwoord op de late zondagavond. Ik zal er eens mee stoeien. Ik weet inderdaad dat er speciale cassetterecordertjes zijn voor in de computer. Maar hij wil wat bandjes naar Africa sturen waar hij vandaan komt. Dus een fanatieke gebruiker zal hij er niet van zijn. Zelf zet hij alles op cd, dan kan je het wel weer van cd naar cassette doen, maar dat is dubbel werk.
  • Prijs valt me eigenlijk nog wel mee, voor zo'n incourant apparaat (130 euro): http://www.plusdeck.com/ http://www.conrad.de/script/plusdek2_cassettendeck_fur.sap
  • Hoi Gerben, Ik had zelf niet naar de prijzen gekeken. Ik zal het hem eens zeggen dat dit bestaat, maar wat hij er mee wilt doen denk ik dat hij het teveel geld vind. Hij heeft jammer genoeg zelf ook niet zo veel te besteden. Is een Africaanse vluchteling die net twee jaar in Nederland is.
  • Hmm, dan lijkt het me toch een kwestie van playlists van 45 minuten aanmaken, en maar handmatig opnemen.
  • Hoi Gerben, Bedankt voor je reactie. Ik zal hier morgenavond eens verder mee gaan stoeien en proberen of het mij lukt. Je hebt hier verder geen speciale software dus voor nodig?
  • Neu, niet echt. Je kunt je cassettedeck toch niet softwarematig aansturen. Kwestie van beide dingen tegelijk starten, en maar afwachten. Misschien wel slim een testopname te maken, ivm. geluidsnivo.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.