Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DVD9 op harddisk naar DVD5 op schijf

7 antwoorden
  • Weet iemand hoe ik een DVD9 waarvan de files op m'n computer staan kan branden als DVD5? De meeste programma's gaan uit van een DVD9 die in een DVD speler zit (zoals DVDShrink). Ik heb al zitten denken aan het omzetten van de DVD bestanden naar een image, die mounten naar een viruele drive en dan via DVDShrink branden op een DVD5 maar dat lukt me ook niet. Bij voorbaat dank voor de krakende hersens.
  • gewoon dvd schrink gebruiken ( open files). gaat altijd goed :wink:
  • Ja, dat is waar, had ik ook geprobeerd (was ik ff vergeten). Maar dan krijg ik een melding: DVD shrink encountered an error and cannot continue. Invalid data in file ..\VIDEO_TS.VOB. Is dat te repareren?
  • regelmatig repareer ik die zooi (werkt niet altijd) probeer dit: download [url=http://www.ifoedit.com/] ifoedit [/url] open ifoedit, ga naar open, en open de video_ts.ifo klik op de [b:396ab1de74]button[/b:396ab1de74] menu extras (laat alle vinkjes zo staan) maak een nieuwe destinations folder en klik op ok daarna zie je de eerste stream ( audio en subs) klik op check all daarna op strip it daarna komt de tweede stream met de VOB ID's klik op check all daarna op strip it als het klaar is kopieer je alle files ( uit je nieuwe folder) en plakt ze in de orginele dvd folder open ifoedit, klik op open , en open de video_ts.ifo klik op GET vT SECTORS en klik op oke
  • Is er een ander pgm die net zoals DVD SHrink werkt? AMira: geldt dit ook als ik krijg VTS_09_1.vob? Wat moet ik dan doen?
  • [quote:e1a7fbfa29="Bosje"]AMira: geldt dit ook als ik krijg VTS_09_1.vob? Wat moet ik dan doen?[/quote:e1a7fbfa29] ja.. probeer eerst de verkorte oplossing: open ifoedit, klik op open , en open de video_ts.ifo klik op GET vT SECTORS en klik op oke. andere programma's zijn er ook b.v DVD Decrypter een van de nieuwste telgen is [url=http://www.ripit4me.org/] ripit4you[/url]. Met dit proggie is het ook mogelijk om de extra's weg te halen met behoud van de menu's dit proggie werkt automatisch met dvd decrypter, dvd schrink en fixcts deze 3 proggies moet je eerst downkoaden (zijn te downloaden vanuit ripit4you)
  • Ifoedit heeft niet geholpen. Maar heb het probleem opgelost door DVD2One te gebruiken. In elk geval bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.