Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

TV kaart

5 antwoorden
  • Ik heb sinds een aantal jaren een PCTV rave in mijn computer zitten om tv te kijken. Nu ben ik hier best tevreden over alleen dat het opstarten van dit ding erg lang duurt een 9 van de 10 keer start hij niet eens op een blijft hangen. Nu heb ik inmiddels mijn computer flink geupdate met nieuwe spullen, maar hij doet het nog steeds net naar wens. Hieronder mijn systeem: AMD Athlon 64 1,8 GHZ Geheugen: 1GB geil Moederbord: Gigabyte GA-K8NF9 Videokaart: ASUS Geforce 6600 zou het hier aan kunnen liggen weet iemand dat? Wat zou dan een goede tv kaart zijn om er in te zetten.
  • Je dient eerst en vooral de nieuwste drivers voor deze kaart te installeren. Maar zoals ik reeds vroeger heb vastgesteld, Pinnacle heeft goede hardware, maar de software is "waardeloos". Een goede oplossing, als je enkel TV kijkt, is Chris TV lite: http://www.chris-tv.com/ Gratis, en werkt met zowat elke TV kaart.
  • En met deze drivers moet dat goed gaan [url]http://btwincap.sourceforge.net/download.html[/url]
  • Bedankt mijn tv kaart doet het weer goed nu alleen nog een nieuwe kopen. deze is wel erg oud geluid nog in mono
  • [quote:32cb0abbbf="driekusdirk"]Bedankt... nu alleen nog een nieuwe kopen. [/quote:32cb0abbbf] Maar dan wel géén Pinnacle :evil: :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.