Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Specifieke vragen Panasonic DMR-EH55

Anoniem
basics
5 antwoorden
 • Ik heb toch nog een aantal vragen:
  1. Hoe kan ik tijdens afspelen vanaf HDD de resterende tijd laten weergeven? Via 'status'zie je alleen oplopende tijd, nogmaals klikken heeft geen invloed.

  2. Handmatig opnemen, door daarna wederom en REC te drukken zou je een eindtijd in moeten kunnen stellen( met een interval van halve uren), zie pag 26 gebruiksaanwijzing, linksonder. Dit werkt niet bij mij(?) Als ik klik op REC begintde opname te lopen nogmaals klikken op REC heeft geen enkel effect, er verschijnt geen info in display of op beeld.

  3. Ik ben zeer verbaasd dat ik geen dagelijkse opname in kan stellen. Het kan wel, maar die overschrijft dan elke keer de oude, zie pag 32
  ??). Dit wil ik helemaal niet. Vergis ik me of kun je niet normale dagelijkse opname instellen?
 • Met vraag twee, kan ik je wel helpen.
  Om de OTR functie te activeren, moet je enkele seconden de rec. toets ingedrukt houden, daarna kan je door telkens de rec. toets in te drukken, de opnametijd verlengen in stappen van 30 minuten.
 • Antwoord vraag 3: Door in de timer regel (oproepbaar via de knop "prog/check";) het laatste veld op "uit" te zetten. De oude opnames worden dan niet overschreven. Er staat ook toelichting bij "aan" en "uit" in het scherm.
 • Dank voor de reacties..
  [quote:8fdf5e802c]Om de OTR functie te activeren, moet je enkele seconden de rec. toets ingedrukt houden, daarna kan je door telkens de rec. toets in te drukken, de opnametijd verlengen in stappen van 30 minuten.[/quote:8fdf5e802c]
  Dit weet ik zoals beschreven, mijn videorecorder werkte ook zo, maar werkt dus niet op mijn DVD recorder, Er gebeurt niks .dat is wat ik meldde..
  Ik snap dit niet.


  [quote:8fdf5e802c]Antwoord vraag 3: Door in de timer regel (oproepbaar via de knop "prog/check";) het laatste veld op "uit" te zetten. De oude opnames worden dan niet overschreven. Er staat ook toelichting bij "aan" en "uit" in het scherm.[/quote:8fdf5e802c]
  Yep! dank
 • Andere vraag over Guide Plus:
  Deze week klopt de informatie van ned2 niet. Hij geeft hier dezelfde info als ned1 weer(!?)

  Kortom: het overzicht van alle dagen , tm as vrijdag is op ned 1 en 2 gelijk
  Als ik in de papieren gids kijk, zie ik dat hij het overzicht van ned1 weergeeft op beide.

  Hoe kan dit en wat eraan te doen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.