Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

geluidskaart?

5 antwoorden
  • ik heb nu een Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital geluidskaart ik heb ook sinds kort een JVC receiver gekocht, ik wil mijn pc dmv de digitale ingang op mijn receiver aansluiten voor het geluid dit kan niet met de geludis kaart die ik op dit moment heb omdat ik er achter ben gekomen dat je die alleen maar aan kunt sluiten op een digitale speaker set van Creative zelf. nu wil ik dus een nieuwe geluids kaart kopen, ik heb een mooie bol.com cadeaubon twv 40 euro dus zou ik graag iets van die site willen hebben, ik heb daar dan ook 2 kaarten gezien 1e is van [url=http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=1003004004808389&Section=SOFTWARE]Speedlink[/url] 2e is van [url=http://www.trust.nl/products/product.aspx?artnr=12950]Trust[/url] heeft iemand ervaring met een van die kaarten? ik hoorde dat het nooit zo slim is om Trust spullen te nemen maar van Speedlink heb ik bijna nog nooit wat gehoord heeft er iemand een idee?
  • Voor een paar euro meer heb je een soundblaster audigy 4 oem. En die heeft beslist een bruikbare digitale uitgang.
  • tis alleen jammer dat ze die niet op bol.com verkopen en je er zo te zien nog een appart adaptertje ofzo bij nodig heb en dan komt boven mijn budget uit :( en volgensmij is hij ook niet meer leverbaar
  • Hij staat nog wel in de pricewatch. http://tweakers.net/pricewatch/127948/Creative-Soundblaster-Audigy-4-prijzen.html
  • klopt maar klik dan maar is op de bovenste (PC Zaak) dan krijg je een plaatje met: END-OF-LIFE! (niet meer leverbaar) en als je op de andere links klikt staat de hele kaart niet eens meer op de website :wink: maar ik vroeg mij af of iemand ervaring met Speedlink heeft? want die kaart spreekt mij wel aan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.