Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Vind de juiste Sound Drivers niet.

7 antwoorden
  • Ik heb sinds kort een probleempje. Net een nieuwe PC. Leuk Windows Media erop. Dan kwam de Spyware, Virussen, ik heb nog alles eraf kunnen krijgen. Maar dan heb ik er een nieuwe Windows XP op gezet. Nu,, normaal vind ik de Drivers wel maar nu niet meer. Ik heb een soort sound system van ''Medion''. Ik herinner me nog iets met RealTek van de audio.. Misschien kan iemand me helpen, heb al 5 of 6 drivers gedaan en niets werkt. Ook heb ik Directx9c.
  • welkom op t forum :wink: heb je een onboard of een apparte geluidskaart ? als het een onboard geluids kaart is zou je eens kunnen kijken naar het type van je mobo, misschien staan er op de sites van je mobo dan wel de juiste drivers voor.
  • Ik weet het niet, ik denk een Onboard.. maar ik vind het vreemd. Er staat niet eens welke kaart het is. [URL=http://imageshack.us][img:49d8570aba]http://img172.imageshack.us/img172/3865/untitledwa9.png[/img:49d8570aba][/URL] Voor de rest, Het is een Packard Bell iMedia. 2048 RAM - Ati X1600 512 MB. Processor Pentium D 925 - 3.0 Ghz.
  • het lijk wel of hij staat uitgeschakelt probeer eens in de Bios te zoeken, er is een kans dat hij daar staat uitgeschakelt
  • Al bij medion zelf gezocht? Als het een medion (aldi?) systeem is kun je gewoon het typenummer van de pc intikken, je krijgt dan vanzelf de goede drivers te zien. http://www1.medion.de/downloads/?lang=uk
  • Gerben, Ik ,hou van je !! Bij de zoekfunctie van Medion, de serienummer heb ik het gevonden. Thx !!
  • heh daar had ik zelf nog wel kunnen opkomen. :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.