Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

TV op de pc/tv

8 antwoorden
  • Ik wil graag TV op mijn kamer maar dat mag ik van mijn ouders ik heb wel internet. Wij hebben een vaste kabel.. Wie weet zonder dat ik er per maand voor moet betalen en zonder iets naar de pc/tv te leiden toch tv kan kijken... Ik heb dus een tv en een pc op mijn kamer staan. Ik weet niet of je voor een tvkaart in je pc ook een kabel nodig hebt anders is dat misschien een optie... [b:3ab8f838a4]Alvast heel erg bedankt :wink: [/b:3ab8f838a4]
  • Voor een tv-kaart in je pc heb je nodig: -een vrij pci-slot -een coax kabel -vrije schijfruimte op je pc voor de programmatuur. Er zijn ook usb tv kaartjes in de handel, daarvoor heb je ipv een tv kaart voor in de pc een usb ontvanger nodig + vrij usb slot. Voor de rest een coax kabel en natuurlijk weer vrije schijfruimte.
  • ik heb ook een tv kaart in mijn pc omdat ik geen ruimte heb voor nog een aparte tv, ik gebruik de Hauppauge WinTV PVR-150 en dat gaat prima.
  • maar moet je dan ook een kabel naar je pc laten lopen?
  • hoi, alle opties hebben volgens mij een kabel nodig die zijn genoemd. Als je echt zonder kabel wilt, kan je of een internet streaming tv kiezen (kanalenkiezer.nl ofzo). Of misschien een draadloze zender/ontvanger. dat is een kastje wat je koppelt aan een coax(tv)-kabel ergens in huis en jou tv. Maar volgens mij moet je wel zappen via dat kastje en dan moet je dat kastje dus kunnen zien, of altijd hetzelfde net willen kijken. Waarom wil je trouwens geen kabel?
  • mag ik niet ik mag eigenlijk geen tv op mijn kamer :oops:
  • stiekem een kabel trekken als je ouders niet thuis zijn? beste oplossing is gewoon door zeuren dat het wel mag en dat jij de kabel lengte betaald en hem zelf aanlegt :wink:
  • jah dat is jammer. de makkelijkste manier is dan www.kanalenkiezer.nl of uitzending gemist, kan je best veel tv programma's bekijken. Of je gaat films downlaoden en die kijken :wink: Doe ik ook veel. Maar hoe dat moet is weer een ander verhaal wat ik hier niet mag vertellen. en inderdaad zeuren bij je ouders en zelf die kabel aanleggen is de enige optie als je zelf echt tv wilt. succes

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.