Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DVD brand niet

4 antwoorden
  • Hallo, ik weet niet waar dit thuis hoort, dus post ik het maar hier. Ik heb nieuwe lege DVD's bestelt. Maar ik kan er niet mee branden. Ik heb ze bestelt op www.opusshop.com en keek net even en zag dat er geen mediacode bij stond. Weet iemand of het daarmee te maken zou kunnen hebben en hoe ik het kan oplossen? Het gaat om de Intenso DVD-R 4.7Gb 16x / 100-pack cakebox.
  • Herkent ie ze helemaal niet? Je zou eens een firmware update kunnen proberen. Maar waarom bestel je dan ook niet van een bekender merk...
  • De computer herkent de DVD's wel. Maar hij brand ze niet. En waarom ik geen bekend merk heb genomen weet ik eigenlijk niet.
  • En met andere dvd's heb je geen moeite? Het enige wat je dan nog zou kunnen proberen, is een firmware update. Maar meestal brand een brander onbekende schijfjes gewoon op de laagste snelheid. Ik heb een wat oudere NEC, die mijn 16x philips schijfjes niet als zodanig herkende, en ze doodleuk op 4x deed. Traag, maar het werkte wel. Na firmware update gewoon 16x.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.