Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Logitech X-230 Vs. Creative GigaWorks T20

8 antwoorden
  • Logitech X-230 Vs. Creative GigaWorks T20 Met andere woorden welke is de beste keus voor mij? Ik heb wel een aantal eisen zoals een beetje bas, hij moet op mijn monitor/lcd tv (samsung syncmaster 940MW) kunnen woorden aangesloten. En het liefst ook tegelijker tijd op mijn pc.. (Creative gigaworks moet dit geen probleem zijn: Robuuste constructie voor een stabiel geluidsplatform met een indrukwekkende vormgeving. Veelzijdige ingangen voor het aansluiten van MP3-spelers, keyboards, huisstudio's, cd/dvd-spelers, televisies en pc's) De creative gigaworks is een 2.0 set. De logitech een 2.1. De logitec is zo'n 40 euro goedkoper. Ze woorde beide op kieskeurig hoogwaardig aangegeven. Creative Gigaworks T20--> Specs [url]http://www.kieskeurig.nl/product/F95EBC1DBB177941C125721E0048B7A6.htm[/url] Logitec X-230--> Specs [url]http://www.kieskeurig.nl/review/529B9AD051501CE0C125721E0048C2A3.htm[/url] Wat hier dus wel het nadeel schijnt de zijn, is dat de bass (zelfs als die op minimum staat) erg overheerst omdat die sattelieten maar weinig vermogen hebben. Maar hij is wel een stuk goedkoper. Let ook op de reviews. Deze zijn ook zeer lovend. Maar welke ze nou de beste? Als mijn muziek smaak er ook nog toe doet.. Ik houd wel van alle soorte muziek. Alleen GEEN hardcore en dergelijke. R&B, pop, dance, jazz, rock etc. Zet svp neer welke jij zou kiezen en waarom. Bedankt! :D {Ingangen die mijn tv heeft: signaalingang: D-SUB, DVI-D, composiet, s-video, scart signaalingang video: ja}
  • Ik zou geen van beide kiezen, maar waarschijnlijk een Logitech Z-3 nemen. Is wat duurder, zit dus tussen beide in. Ligt trouwens ook een beetje aan de ruimte die je hebt. Je moet de subwoofer wel kwijt kunnen. De bas is trouwens ook sterk afhankelijk van hoe je de subwoofer plaatst. Ik heb zelf een wat oudere Z-560. De bas daarvan heb ik altijd op zijn laagst staan, en dan vind ik het zelf niet overheersend. http://www.azerty.nl/producten/product_detail/184/633/z-3e.html PS: wat wil je eigenlijk met de INgangen van je tv?
  • Duurder is die helemaal niet hoor :wink: De Creative is duurder. Maar bedoel je de Z3 of Z3e zoals je in de link hebt staan? De Z3e is maar iets duurder als de x-versie. En zijn ze over de x-230 meer te vreden dan over de Z3e. Ook zeggen een aantal in de reviews dat de creative sets een betere geluidskwaliteit hebben. Dit is overigens ook al lange tijd bekent, dat creative uitblinkt onder de pc speakersets. Maar daar betaal je dus ook wel voor. Wat ik met de ingangen van me tv wil? Zoals je hebt kunnen lezen wil ik hem ook op me lcd tv/monitor aansluiten. En daarom zet ik de ingangen erop zodat jullie misschien weten of deze tv geschikt is om een speakerset op aan te sluiten. Ik ben er al uit dat ik 1 van deze 2 ga nemen, of jullie zien een VEEL betere prijs/kwaliteit verhouding. Maar daarom vraag ik, welk van deze 2 is het best?? Of is de Z versie echt veel beter? Want kieskeurig maakt er niet veel verschil tussen..
  • Ojaa hij is inderdaad toch wel iets beter als de x versie. Het gaat nu nog tussen de z-versie en de creative. 8)
  • De X-230 geeft een erg mooi geluid (vind ik, maar ik heb geen luisterervaring met de Z3(e)). Bij goedkope setjes klinkt Logitech beter dan Creative. Bij de duurdere sets zijn sommige mensen van mening dat Creative beter is. Zelf heb ik ook een Z-5500. Dat klinkt geweldig mooi en niet vanwege de zeer zware bas want die heb ik bijna minimaal staan ;) Maar goed, ik zou zelf kiezen voor een Z3e in jou geval :) Een subwoofer voegt zeker wat toe aan het geluid boven een kleine 2.0 speakerset.
  • Hij is duurder dan jouw goedkoopste. Van Z-3 zijn meerdere versies, die amper verschillen, hoofdzakelijk in kleur en vorm. Tsja, creative heeft een goede naam. Maar die vind ik persoonlijk een beetje onverdiend. Heb wel eens een speakerset van hen in huis gehad, maar die vond ik tegenvallen. Mijn logitech bevalt me beter, en nog steeds goed. Ik weet nog steeds niet wat je met de ingangen van je tv wilt. Op de audio ingang van een tv kun je je pc aansluiten, om het geluid daarvan via de tv-speakers weer te geven (als dat werkt tenminste). Een eventuele uitgang kun je wel op je speakers aansluiten, mits het een line-out is. Maar dan heb je weer een ander probleem, want alle genoemde setjes hebben maar een ingang, die je al op de pc aansluit.
  • [quote:2f098b2015="gerben"]Hij is duurder dan jouw goedkoopste. Van Z-3 zijn meerdere versies, die amper verschillen, hoofdzakelijk in kleur en vorm. Tsja, creative heeft een goede naam. Maar die vind ik persoonlijk een beetje onverdiend. Heb wel eens een speakerset van hen in huis gehad, maar die vond ik tegenvallen. Mijn logitech bevalt me beter, en nog steeds goed. Ik weet nog steeds niet wat je met de ingangen van je tv wilt. Op de audio ingang van een tv kun je je pc aansluiten, om het geluid daarvan via de tv-speakers weer te geven (als dat werkt tenminste). Een eventuele uitgang kun je wel op je speakers aansluiten, mits het een line-out is. Maar dan heb je weer een ander probleem, want alle genoemde setjes hebben maar een ingang, die je al op de pc aansluit.[/quote:2f098b2015] Oooh dat is wel balen, btw creative heeft dat niet :wink: Die heeft nog een aantal andere poorten zoals Aux enzo.. Maar dat betekent dan dus dat ik het kabeltje telkens moet verwisselen als ik van tv naar pc wil of andersom... Okee thanks matel :)
  • Ik kan hem op me tv aansluiten, dat is geen probleem. Ik sluit hem gewoon aan op mijn oordopjes ingang. Dit werkt goed, heb het al geprobeert met andere speakers. Maar is de Logitech Z-4 Speakerset niet nog beter als de z3e? Ook qua prijs/kwaliteitverhouding? De Logitech Z-3e Speakerset is €65,- De Logitech Z-4 Speakerset is €81,- Bij de zaak waar ik hem wil gaan halen in ieder geval.. De z-4 heeft weer wat meer sateliet vermogen.. En aansluiting op mp3 speler ed. Wat zullen jullie doen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.