Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Hoe ISO bestanden branden met DVD speler?

4 antwoorden
  • Ik heb in mijn computer een dvd speler. Nu wil ik van een ISO-bestand een image branden op een CD-RW. Kan dat via een DVD-speler? Heb ook Nero versie 6. Albert
  • [quote:27060c27c2="opip"]Ik heb in mijn computer een dvd speler. Nu wil ik van een ISO-bestand een image branden op een CD-RW. Kan dat via een DVD-speler? Heb ook Nero versie 6. Albert[/quote:27060c27c2] Sorry: het is Nero versie 5!
  • Op een dvd speler kun je niets branden. Op een dvd brander kun je normaliter wel cdrw's branden. Nero 5 is wel oud, werkt dacht ik niet samen met xp sp2.
  • Bij Nero 5 (die in mijn geval trouwens op Windows XP SP2 werkt) moet je een ISO als volgt branden: - Klik op "Kopieren en backup". Als je dit niet ziet staan dan moet je eerst 1 keer op het poppetje/mannetje klikken linksonder op het scherm van Nero StartSmart. Dan zie je ineens meer opties. - Klik dan op "Image branden naar schijf" en dan kun je het ISO-bestand ernaartoe slepen. Als je "image branden naar schijf" niet ziet staan, dan nog even op het mannetje kikken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.