Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Ruis uit X-530 (5.1 van logitech)

7 antwoorden
  • Zodra er stroom op staat komt er ruis uit mijn 5.1 speakerset. Het is niet erg hard maar wel storend. Dus ook als mijn pc niet aanstaat! Heeft iemand tips? Of bestaat er iets om de ruis digitaal te onderdrukken? Alvast bedankt :roll:
  • Zit er iets niet goed in de aansluiting met de pc? Is er toevallig een stukje van de kabel blootgelegd? Door een fabricagefout bijv... Heb je er een apparaat bij staan wat veel straling uitzend?, een DECT telefoon bijv.
  • [quote:9339de75b9="citomaster"]Zit er iets niet goed in de aansluiting met de pc? Is er toevallig een stukje van de kabel blootgelegd? Door een fabricagefout bijv... Heb je er een apparaat bij staan wat veel straling uitzend?, een DECT telefoon bijv.[/quote:9339de75b9] uhm.. nee, allebei niet :oops:
  • Is die ruis er ook als je het setje loskoppelt van de pc? Er waren met die setjes wel problemen dat ze net als de Z-5500 gingen ploppen als je het licht aan en uit deed, of bijv de droger ofzo aan stond. Iets ruizen doen de meeste (relatief goedkope) setjes wel.
  • [quote:998ddce0d5="Comp-Freak"]Is die ruis er ook als je het setje loskoppelt van de pc? Er waren met die setjes wel problemen dat ze net als de Z-5500 gingen ploppen als je het licht aan en uit deed, of bijv de droger ofzo aan stond. Iets ruizen doen de meeste (relatief goedkope) setjes wel.[/quote:998ddce0d5]ja, exact dezelfde ruis.. dat was ik vergeten te melden
  • Dan zal het idd aan het setje liggen. Kan je verder niks aan doen. Denk je dat het meer is dan normaal, en je hebt nog garantie, dan kan je contact opnemen met de winkel waar je het setje gekocht hebt en kijken wat die er van zeggen. Of je kan de helpdesk van Logitech mailen.
  • [quote:7c34c9b726="Comp-Freak"]Dan zal het idd aan het setje liggen. Kan je verder niks aan doen. Denk je dat het meer is dan normaal, en je hebt nog garantie, dan kan je contact opnemen met de winkel waar je het setje gekocht hebt en kijken wat die er van zeggen. Of je kan de helpdesk van Logitech mailen.[/quote:7c34c9b726]hm.. beetje tot welke conclusie ik ook was gekomen.. maar daarom: bestaat er iets om ruis softwarematig te onderdrukken? ik weet verder niets van sound op pc af.. vandaar :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.