Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

X-530 another problem

MirkwoodPrince
2 antwoorden
  • Hm, ik heb alles netjes staan enzo. Maar als ik 'm helemaal heb geconfigureerd op 5.1 komt er gewoon geen geluid uit m'n left en right front speakers. De center, achter en sub werken goed.

    Als ik een soundtest doe in het controlpanel dan komt het geluidje van m'n front speakers uit de achter speakers

    Ik heb de c-media driver die door asus wordt aangeraden voor vista 32 bit home premium

    verder heb ik dus de X-530 set van logitech en een asus m2n-E sli moederbord met 7.1 onboard geluidskaart

    alvast bedankt

    arjen
  • Als je bij de geluidskaart de stekkers van voor en achter eens omdraait, krijg je dan nu wel geluid op de voorspeakers en geen geluid op de achterspeakers? Dan ligt het aan de geluidskaart of iets softwarematigs.

    Krijg je nu wel geluid uit de achterspeakers en weer niet uit de voorspeakers, dan is er iets mis met het setje of zitten de voorspeakers niet goed aangesloten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.