Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Digitenne op 2 TV's HELLEP !!

PS
3 antwoorden
  • Hallo, ik heb het volgende probleem waar ik op de site van KPN geen antwoord op vind: ik wil digitenne aanschaffen voor beneden en voor boven. Heb echter geen zin in het trekken van bekabeling van beneden naar boven, m.a.w. ik wil boven wel digitenne maar geen extra bekabeling. Kan dat? Voor de duidelijkheid, ik heb nu geen TV boven en ook geen bekabeling daarvoor. Hulp wordt gewaardeerd, b.v.d.
  • Ik wil niet flauw zijn, maar ís het wel mogelijk om met één digitenne apparaat 2 tv's aan te sluiten?

    Ik heb altijd gehoord/gedacht dat je daarvoor 2 abbonomenten/apparaten aan moest schaffen…
  • En zo is dat: 1 Digitenne –> 1 TV. 2 TV's –> tweemaal Digitenne. Je kunt niet zoals met een satellietschotel (meervoudige ontvangstkop) meerdere TV's met 1 Digitenne hardwareset (en abonnement) aansturen.

    Bovendien is de bandbreedte per kanaal bij Digitenne veel lager dan bij andere digitale ontvangstmethodes. Daardoor is het beeld al minder dan bij bijv. Satelliet of digitale TV per kabel. Zou dat ook nog eens, door tegelijkertijd 2 TV's aan te hebben, door twee gedeeld worden dan heb je het beeld terug van de oude campingantenne. Dar hebben Koot en Bie leuke filmpjes over gemaakt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.