Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Gebarsten Plasmascherm

5 antwoorden
  • Heyhey, Onlangs heb ik een 42' plasmascherm gekocht van Samsung. Thuis geïnstalleerd, werkte perfect! Hebben toen +- 2uur tv gekeken. Toen wou ik mij ps2 even proberen op dat grote scherm (is aangesloten op de dvdrecorder --->dvdrecorder gaat naar scherm) Heb toen +- 15min gespeelt toen het beeld ineens precies als water van het scherm afliep en de tv een hels lawaai begon te maken. Onmiddelijk afgezet en wat zag ik toen het beel terug zwart werd...een BARST van de linkerbovenhoek naar de rechteronderhoek!!!! Iemand een idee wat hier het probleem geweest kan zijn? (Wij zitten nog met een NIETgeaard electriciteitsnet...mss heeft dat er wat mee te maken)
  • [quote:164dd9c9ac="renolex"] Iemand een idee wat hier het probleem geweest kan zijn? [/quote:164dd9c9ac] Ja, dan is hij stuk :wink: retour brengen dus en een nieuwe vragen :-)
  • [quote:18f4fa69ca="Venzent"][quote:18f4fa69ca="renolex"] Iemand een idee wat hier het probleem geweest kan zijn? [/quote:18f4fa69ca] Ja, dan is hij stuk :wink: retour brengen dus en een nieuwe vragen :-)[/quote:18f4fa69ca] Wij vragen ons af hoe het kan dat hij 2uur zonder probleem gespeeld heeft? Een scherm barst toch zomaar niet?
  • [quote:ec0b7347bc="renolex"] Een scherm barst toch zomaar niet?[/quote:ec0b7347bc] Mja, heeft misschien altijd al een klein barstje gezeten die niet zichtbaar was en door het warm worden en afkoelen ineens doorgescheurd...
  • Wat dacht je toen het gebeurde? Barst!? :lol: nee, dit is een uitzondering op de rook-regel. Bij plasmaschermen geld het zo: Een plasmascherm werkt op plasma. Indien dit eruit loopt, doet ie t niet meer. Mee terug dus.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.