Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Muziek uit computer naar stereotoren

5 antwoorden
  • Hallo, ik zoek een kabel die aan de ene kant in mijn computer past (speakeruitgang), en aan de andere kant in mijn stereotoren past. Mijn stereotoren heeft alleen een mogelijkheid voor analogeinput (er past zo'n kleine jackstekker in). Op die manier wil ik muziek van mijn computer afspelen op mijn stereotoren. De kabel moet ongeveer 15 meter lang zijn. Is dat mogelijk??? Mogelijk moet er ook nog een digitaal/analoog converter tussen? Ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpassen, iemand ideeen? Bedankt vast!
  • De line-out of speakeruitgang van je geluidskaart is analoog. Die kun je dus rechtstreeks op je stereo aansluiten.
  • okee, bedankt zeg, dat ga ik proberen. Weet je toevallig ook hoe zo'n kabel heet die er tussen moet, en of die te koop zijn van 15 meter lang??? Dankjewel!!
  • Ja hoor, ze bestaan wel. http://www.popelectronics.nl/product.php?productid=452&cat=1&page=1 Of moest je nou aan beide kanten een 3.5mm jack plug hebben? http://www.popelectronics.nl/product.php?productid=475&cat=1&page=1 Evt. verlengen: http://www.popelectronics.nl/product.php?productid=475&cat=1&page=1
  • En als je een soldeerbout hebt, kun je de kabel zo lang maken als je maar wilt. Dergelijk snoer wordt van de rol verkocht.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.