Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Kodak foto viewer

4 antwoorden
  • Sinterklaas is hier op bezoek geweest...:P En heeft ook iets meegebracht voor mij... Een Kodak EasyShare picture viewer :D Maar.... het lukt me niet om foto's vanaf de PC naar de viewer over te brengen :x :x Heb de software volledig geïnstalleerd en ook de handleiding uitgeprint. Maar ondanks alle pogingen niet het gewenste resultaat. Die handleiding is weliswaar nederlandstalig, maar de software niet :( En in die handleiding wordt veelvuldig verwezen naar de helpfunctie v.d. software... Is er hier iemand die mij raad kan geven?? Het ligt nu ongebruikt in de kast en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de gulle Sint..:oops:
  • hoe moet je de bestanden overbrenge? zit er een kabeltje bij, of bleutooth of.... Of moet je een geheugenkaartje wat in het kodakapparaatje zit soms vullen?
  • Gewoon met de meegeleverde USB-kabel. Die is ook nodig om de viewer op te laden middels de USB-poort en dat werkt wel :)
  • Herkend je computer de camera wel? De software van kodak blinkt niet echt uit in gebruiksvriendelijkheid, heb zelf ook een kodak easyshare foto toestel, maar gebruik altijd andere software. Bijvoorbeeld foto galerij van Windows Vista of picassa van Google. Als het goed is kan je de bestanden (foto's) ook overhalen via de verkenner. De camera word volgens mij gewoon gemapt als drive.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.