Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

HD film op dvd-speler

8 antwoorden
  • hallo mensen ik heb een vraagje ik heb een hd dvd gedownload via FTD en wil deze gaan branden. nu wil ik deze film branden op een DVD+R-DL zonder de kwaliteit te verliezen wat kan ik het beste doen? [i:9ab2e14fb3][b:9ab2e14fb3]EDIT![/b:9ab2e14fb3][/i:9ab2e14fb3]Ik heb gehoort dat met het programma ConvertXtoDVD het ook gewoon kan. Alleen als ik dan die HD film convert/brand met dat programma. Speelt me DVD-speler hem dan wel af? Of moet je special een HD-dvdspeler hebben? :wink: Dank!
  • De kwaliteit zal op een gewone dvd altijd lager worden dan hd. Het moet geconverteerd worden naar pal en mpeg2. Of je speler moet divx aan kunnen. Wat voor bestand heb je nu eigenlijk, een hd-dvd image?
  • [quote:7a9c536703="gerben"]De kwaliteit zal op een gewone dvd altijd lager worden dan hd. Het moet geconverteerd worden naar pal en mpeg2. Of je speler moet divx aan kunnen. Wat voor bestand heb je nu eigenlijk, een hd-dvd image?[/quote:7a9c536703] Betandtype: Audio-/videobestand van Windows Media een WMV dus. Als ik het met convertXtoDVD convert is dat HD weg zeggen ze. Dus een anderen converter die HD convert en brand op DVD. Voor een DVD-speler heb ik nodig.
  • Kan ik niet gewoon me 8600GT op me 83cm LCD scherm aansluiten? Van DVI(8600) Naar HDMI (LCD) scherm. ? is daar geen kabeltje voor?
  • Als je tv een dvi ingang heeft, dan kan dat gewoon, anders niet. Ik weet alleen niet zeker of er een dvi -> hdmi kabel is, in dat geval kan het wel
  • [quote:e7e39fb06b="Sander Terhorst"]Als je tv een dvi ingang heeft, dan kan dat gewoon, anders niet. Ik weet alleen niet zeker of er een dvi -> hdmi kabel is, in dat geval kan het wel[/quote:e7e39fb06b] Nee, Het scherm heeft geen DVI. Wel HDMI!
  • Met een verloopje kan het wel lukken, http://www.allekabels.nl/hdmi_kabel.html?gclid=CK25m8mhmZACFRdJEgodn1VV7A
  • Dit: http://www.nowthatsit.nl/itemDetails...tegorie_id=178 word hem. Zo gewoon moeten werken toch? [u:00ddc39e86]Van me 8600GT (DVI) na me LCD 83CM (HDMI)[/u:00ddc39e86]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.