Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

MP 4 speler

None
9 antwoorden
 • Mijn dochter heeft net voor haar verjaardag dezelfde MP4 speler gehad die ik heb. Ik heb wat platen voor haar gedownload, en wilde het op haar speler zetten. Maar de computer herkent haar speler niet! Hoe is dat nu mogelijk? We hebben dezelfde speler, dus hij moet toch automatisch te herkennen zijn? Ik heb hem voor de zekerheid nog een keer geïnstalleerd, maar dat helpt ook niet.
 • Dus jij hebt dezelfde speler en die wordt wél goed herkend?
  Kun je het ding ook resetten?
 • Ja, aan de achterkant van de speler zit een klein gaatje en als je daar met iets scherps in gaat (bijv. een coctailprikker) dan kan je hem resetten. Maar daar heb je geen computer voor nodig.
 • Die dingen willen wel eens op tilt slaan. Had een kennis van mij ook een keer. Even gereset, daarna werd ie wel herkend door de pc.
 • Nee werkt ook al niet.
 • We hebben het op de laptop uitgeprobeerd die windows vista heeft en daar doet die speler het gewoon. Alleen zie ik niet het icoontje aan de onderkant dat er verwisselbare mediaopslag is gevonden en aangekoppeld is. Ik heb geprobeerd om de CD te installeren op de laptop, maar dat wordt niet eens geopend.
 • Er kan een firmware verschil zijn tussen de jouwe en die van je dochter, ff op de site van de fabrikant zoeken of er mogelijk nieuwe firmware voor het ding is en deze installeren op het apparaatje.
  Firmware is de software IN het apparaatje waarop het ding draait en werkt.
  Firmware kan af fabriek kleine foutjes bevatten waardoor het ding het niet helemaal doet zoals je zou verwachten, ook kan firmware naderhand verbeterd worden en/of functies worden toegevoegd/verandert of verwijdert.
  Meestal brengt een fabrikant nieuwe firmware uit nav klachten van gebruikers over functies die niet goed werken en/of andere problemen.
  Updaten van de firmware is dus een goede zaak en kan van een hopeloos slecht werkend apparaat een goed werkend apparaat maken.

  Van de site:
  >Settings (Instellingen)->Information (Informatie)->Information Summary (Samenvatting informatie)
  ">Als Firmware Ver 46.1 aangeeft, dan hebt u de laatste versie en is update niet nodig "

  http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SA5145/37&scy=us&slg=NL#


  Onder functies/kenmerken staat "hoe kan ik mijn speler bijwerken met de nieuwste firmware"

  je zou ook kunnen kijken of de pc software een update kan gebruiken, in je software vind je gewoonlijk ergens onder "help" of "about/over" de software versie van de pc software die je op je pc hebt geinstalleerd.
  hier vind je de laatste versie software en drivers.
  als er een nieuwere versie software is dan is het aan te bevelen om deze te installeren.


  Lees ook onder "verbinding" de tip "wat moet ik doen als mijn pc de speler niet herkent"

  algemeen: gangbaar bij multimedia apparatuur is de gewoonte om na aanschaf meteen op de site te kijken of er nieuwe software/drivers en firmware voor je apparaat is.
  Zelfs wasmachines en naaimachines zijn tegenwoordig te updaten met nieuwe firmware.
  Vooral het eerste jaar na de markt introductie kunnen updates van software of firmware veel verschil maken.
  Apparatuur wordt tegenwoordig zo snel op de markt gegooid dat men het als "acceptabel" aanvaard dat deze bij introductie eigenlijk nog niet helemaal uitontwikkeld is.
  men gaat er van uit dat als er problemen zijn de gebruikers zich vanzelf wel melden waarna men een update maakt, dat scheelt de fabrikant natuurlijk behoorlijk in de ontwikkelingskosten en voorkomt dat de fabrikant onnodig veel geld stopt in het oplossen van problemen waar gebruikers eigenlijk geen last van hebben.
  Dat is natuurlijk niet zo leuk voor de gebruiker want die is dan dus feitelijk problemen aan het oplossen voor de fabrikant maar men heeft nu eenmaal dat truukje ontdekt en er is geen weg meer terug, wen er maar aan want het is een marktontwikkeling die niet meer weg gaat.
 • Ik snap niet hoe ik het moet doen. Ik loop elke keer vast.
  Er wordt gezegd dat ik verbinding met internet moet hebben en dan in hete systeemvak rechtsonder in het scherm met de rechtermuisknop op het pictogram drukken van philips toolbox. Maar die kan ik dus al nergens vinden.
  Wat nu?
 • Het probleem is ondertussen opgelost. Omdat de computer nog steeds niet die speler herkent, is mijn man teruggegaan naar de winkel en heeft een andere speler gekocht. Het is een creative zen media explorer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.