Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Muziek afspelen met laptop.

6 antwoorden
  • Ik ga binnenkort draaien op een feest. Hiervoor gebruik ik Virtual DJ. Ik heb al getest of dat goed gaat met 2 luidsprekers. Dat gaat goed. Nu vroeg ik me af, moet ik om het uur bijv. een pauze nemen van een kwartiertje om de apparaten niet te beschadigen ?
  • Nee dat hoeft niet, in hoeverre verwacht je dat er iets kapot kan gaan? Welke apparaten? Je laptop kan gewoon uren achter elkaar aan staan, en versterkers horen zo ontworpen te zijn dat de koeling er voor zorgt dat ze niet oververhit raken. Alleen even opletten dat je de laptop niet al te dicht bij de versterker zet, vindt de hardeschijf niet zo geinig.
  • Mijn laptop is een HP Pavilion dv9000. Ik heb 3,0 GB Ram en Windows Vista Ultimate. Mijn videokaart is een Nvidia 8400M GS. Ik heb een Intel Core 2 Duo. Mijn luidsprekers: 1.Speedlink Gravity 2.1 2.Een cd-speler die op de AUX-functie staat. Hij is al uit 2001, en is van het merk JVC.
  • Ik zou wel de laptop wat ruimte laten aan de onderkant, dus niet plat op een tafel. Als je niet gaat gamen houdt de laptop het wel vol. tip: zet alle systeemgeluiden van windows (configuratie scherm) uit!
  • [quote:d9412d5b04="stee0036"]Ik zou wel de laptop wat ruimte laten aan de onderkant, dus niet plat op een tafel. Als je niet gaat gamen houdt de laptop het wel vol. tip: zet alle systeemgeluiden van windows (configuratie scherm) uit![/quote:d9412d5b04] Die tip voor systeemgeluiden, bedankt daarvoor. Daar was ik nog niet op gekomen. Maar wat bedoel je met die ruimte ? VDJ is het enige programma wat aan staat. Mijn virusscanner e.d. staan gewoon uit omdat ik toch WLAN verbreek. Dus ik ga niet tijdens het draaien gamen ofzo.
  • ik bedoel ventilatie ruimte aan de onderkant van de laptop, de laptop op klossen zeg maar. Het is waarschijnlijk niet noodzakelijk.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.