Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Slechte verbinding boven.

6 antwoorden
  • Hallo allemaal, Momenteel heb ik een Televisie op mijn kamer staan. Het valt me erg op, dat er bij de verbinding op mijn kamer erg veel ruis is. Als ik mijn televisie beneden aansluit, dan is de ruis weg, dus het ligt niet aan de Tv. Nu ben ik van plan, om binnekort een nieuwe TV aan te schaffen. ik zou het erg jammer vinden, als de kwaliteit op mijn kamer nog steeds erg slecht is. Mijn vraag is daarom, Weet een van jullie een manier om de kwaliteit (en daarmee bedoel ik, zo weinig mogelijk ruis) te verbeteren?
  • Ligt er wel een fatsoenlijke kabel naar boven? Gebruik je afgeschermde stekkers? Zit er een splitter tussen beide tv's?
  • [quote:718b62b0b3="gerben"]Ligt er wel een fatsoenlijke kabel naar boven? Gebruik je afgeschermde stekkers? Zit er een splitter tussen beide tv's? [/quote:718b62b0b3] De kabel is volgens mij wel redelijk. Is er een manier om dat te checken? De stekkers zijn gewoon afgeschermd en er zit beneden inderdaad een splitter. Zou het daaraan kunnen liggen dat de kwaliteit zo slecht is?
  • Satelliet kwaliteit kabel is tot 50 meter gegarandeerd. Vooral de dunnere kabels hebben nogal last van signaalverlies. Je kunt ook eens nagaan of de kabel niet ergens beschadigd of geknikt is.
  • oke zal ik doen. Bedankt voor de reactie!
  • En als het allemaal niet helpt, zou je er nog een antenneversterker tussen kunnen zetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.