Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

probleem bij formatteren

4 antwoorden
  • ik heb even een vraagje over de volgende situatie: ik heb een dvd-rw in het schijfstation gedaan, en daarna media player opgestart, vervolgens ging hij automatisch formatteren. Nu is de schijf leeg... Is deze situatie terug te draaien??? alvast bedankt!!! collin
  • Je kunt de formattering opheffen, door de schijf te wissen met bijvoorbeeld nero.
  • Niet geheel onbelangrijk: na het wissen is je schijf ook helemaal leeg. Je bestanden die er evt op stonden zijn, als het meezit, niet echt weg, eea hangt af van het soort format dat is gedaan. Bij een quick format wordt alleen de inhoudsopgave weggegooid, bij een volledige full format is alles weg. je kunt een data recover programma proberen om te zien of er nog wat op staat.(google op data recovery software en ook hier: http://www.gratissoftwaresite.nl/testlab/+Bestanden+kwijt+wat+is+de+beste+gratis+data+recovery+software ), PC inspector is een bekende die het wel goed doet maar is ook niet gratis. Dergelijke programmas (iig de betere) zijn doorgaans betaalde software maar de demo kan je meestal wel laten zien of er nog wat is te redden. de demo laat meestal ook nog wel het redden van enkele bestanden of kleine bestandjes toe maar als je meer wilt zul je de knip moeten trekken.
  • Zou windows automatisch een dvd-rw formatteren waar al wat op staat? Dat zou wel heel knullig werk zijn van microsoft.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.