Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Digitaal en LCD TV

3 antwoorden
  • Hallo, Ik heb sinds vandaag een digitaal startpakket van Ziggo gekocht. Nu is deze aangesloten met een Scart op een CRT TV. We gaan binnenkort een 37 Inch LCD-TV kopen. Zie ik dan wel beeldverbetering ondanks de Scart aansluiting? Met vriendelijke groet, :D Jeremy.
  • Ja. Voordat ik mijn plasma full HD TV kocht zag ik met de digitale decoder al een duidelijk verschil op mijn CRT TV. De meeste decoders voor standaard digitale TV hebben helemaal geen HDMI aansluiting. Scart voldoet in dezen prima. Beeld is met het digitale kastje gewoon mooi. Elke LCD/plasma TV is tegenwoordig wel minimaal 'HD ready' zodat later HD tv (heb je een nieuwe decoder voor nodig) ook nog tot de mogelijkheden behoort. Bedenk wel dat het beeld nooit mooier wordt (al is het digitaal) dan dat de TV kan weergeven. Testen lezen voor tot aanschaf over te gaan is ook geen overbodige luxe. Evenals het bezoeken van een paar winkels waar veel merken TV's staan. Het blijkt dat veel mensen voorkeuren hebben voor bepaalde merken.
  • Oh mijn LCD-TV heb ik zorgvuldig uitgezocht. Het betreft de Philips 37PFL5603D http://www.kieskeurig.nl/product/139465F22ADD0DABC12574420036A5AE.htm Bij een internet voor €800 gezien, dus daar ga ik hem waarschijnlijk kopen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.