Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Foutmelding Mediacenter bij gebruik TV kaart

None
3 antwoorden
  • Mensen, hier weer een breinbreker. Sinds vandaag heb ik bij het gebruik van xpsp3 mediacenter edition als ik een tv programma wil bekijken om op te nemen en daarom naar mijn TV ga de volgende foutmelding: Fout bij de registratie van onderdelen. Bepaalde bestanden die vereist zijn om radio of video af te spelen ontbreken of zijn beschadigd. Mogelijk is de registratie van onderdelen van media Center mislukt. Daarna druk ik op OK en dan gebeurd het volgende: Als je daarna naar Live TV gaat geeft hij een video fout aan en loopt vast. Als je daarom op crtl/alt/del drukt om het af te sluiten geeft hij de volgende foutmelding: ehshell.exe-foutopsporing servide-Common Language Runtime. Proces.id: 0x1080(4224), tread.id: 0x116c (4460).
    [u:4576a938f8]De rest van media center werkt prima.[/u:4576a938f8]
    Wat heb ik al geprobeerd: controle hardware, geen problemen te zien/nieuwe driver tv-kaart/tv-kaart eruit gehaald en opgestart zonder, daarna weer geinstalleerd met eerst de oude driver en daarna zelfde procedure maar dan met de nieuwe/alle update,s binnen gehaald. sfc.exe /scannow en logboeken bekeken. Geen bijzonderheden. Schiet mij maar lek, tot vandaag heeft alles prima gewerkt en heb al een tijd niks geinstalleerd dus er kan niks zijn overschreven vwb drivers.
    Iemand enig idee?
  • Uiteraard gezocht op internet, van google niet veel wijzer geworden. Ook technet etc geeft geen uitsluitsel. Benieuwd of er meer mensen zijn die dit zijn tegen gekomen. Ik heb uiteraard een ghost achter de hand maar wil eerst kijken of het op de normale manier is op te lossen. TV-kaart is trouwens een Creatix SAA7131 (Philips) , Video-kaart Nvidea Gforce 7650GS.
  • De oplossing: http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.nl.windows.mediacenter&tid=59a480b9-27e2-4aa8-878f-4f5f1b1f08f4&cat=nl_BE_b5916406-eeac-44ac-adc0-b96e2145c6d2&lang=nl&cr=BE&sloc=&p=1

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.