Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Laptop naar TV Hoe? En wat nodig?

9 antwoorden
  • Hallo, Ik heb Hier een Acer Aspire 5715Z Met diverse aansluitingen: [img:dc9216f48d]http://i43.tinypic.com/23uvqso.png[/img:dc9216f48d] Nu wil ik graag van me laptop > Naar TV (ook het geluid) Wat heb ik hiervoor nodig en wat kost het? Tim,
  • Wat voor aansluitingen heeft je tv om mee te beginnen? Je zal met een s-video aansluiting wel wat kunnen en met je audio out.
  • Wil je de TV ook gebruiken voor tekst? Dan is alleen de VGA poort geschikt. Misschien dat er TV's zijn met een VGA ingang. Tegenwoordig Of wil je de TV alleen gebruiken om films af te spelen.
  • TV heeft S-Video Ingang is s-video ook geluid of alleen video hansvosman tv heeft geen VGA in kan je met S-video dan geen Tekst bekijken? Ik heb EEn Mobile intel chipset 996 er staat een wizard-tv van intel by programma's!
  • Kijk hier eens: http://www.weethet.nl/dutch/video_connect_pc2tv.php De s-video heeft alleen beeld.
  • dat had ik al doorgelezen ga za wel even kijken bij een computerzaak en advies vragen bedankt Tim,
  • Kijk hier eens naar de aansluitingen en kabels. http://www.elektronica-online.nl/content.php?cat_id=270&hoofdcat=Computers&subcat=Computer Kabels.&subsubcat=Laptop Kabels S-Video geeft alleen beeld door dus zal je ook het geluid door moeten geven. Heeft je TV tulp? Of zoiets: http://www.elektronica-online.nl/content_details.php?id=9716
  • Ik heb nu zoon kabel gekregen van mijn moeder alleen het probleem is dat S-video wel werkt ook Prima alleen zwart-wit via internet wordt ik ook niet veel wijzer ik ga waarschijnlijk vanmiddag een Tulp ding kopen ofzo Want deze kabel heeft 4 pins en ik heb een aansluiting van 7 ;) wat moet ik nu doen een 7 pins kopen of een andere optie p.s heb de nieuwste drivers van intel al!
  • Dit is geen driver probleem. Controleer of S-Video out op PAL staat. In NTSC is er geen kleurweergave. Soms zijn de kabels te lang of is 1 vd signalen niet optimaal. De scherpte van Windows tekst is veelal onvoldoende. Wanneer de tekst voldoende groot is, bv Teletekst grootte, dan is de tekst via S-Video/Composiet, wel leesbaar.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.