Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

hoe rmvb op media extender afspelen?

10 antwoorden
  • hey, ik wil een media (center) extender kopen om mijn gedownloadde series af te spelen op mijn tv. Nu vraag ik me af of rmvb ook op die apparaten afspeelbaar is, want de meeste ondersteunen avi xvid divx en mpeg 1/2/4 kijk maar zelf: http://www.alternate.nl/html/shop/categoryListing.html?cat1=136&cat2=999&cat3=0&tgid=130&tn=HARDWARE&l1=TV-+%26+Videokaarten&l2=Streaming+Clients& dus moet ik dan al mijn media omzetten naar avi? deze manier kost mij enorm veel tijd en veel opslag, dus ik heb jullie hulp nodig. -Jamie
  • Die kans is vrijwel nihil, RealMedia is echt een met uitsterven bedreigd formaat. De meeste van dergelijke apparaten maken gebruik van 1 chip die al het decodeer werk doet en er zijn niet zo heel veel van die chips op de markt, ik dacht dat de meest gebruikte van Sigma zijn(of een chinese/taiwan kloon daarvan) en , voor zover ik weet, zit in geen van de chips van sigma ondersteuning voor RealMedia.
  • [url=http://www.mp3towav.org/rmvb-to-dvd.asp] je kan er ook gewoon AVI van maken [/url]
  • [quote:a90375d190="Repr"][url=http://www.mp3towav.org/rmvb-to-dvd.asp] je kan er ook gewoon AVI van maken [/url][/quote:a90375d190]ja ik weet het.. aangezien er geen chips zijn die rmvb kunnen afpslelen moet ik het zo doen... weet er iemand een goede converter van rmvb naar avi? liefst die snel en goed werkt
  • Real Helix Producer? Die kan heen en terug, van avi naar real en van real naar avi. Althans: versie 9 waar ik ooit wat mee heb zitten knutselen kon dat en behoorlijk goed en snel.
  • ok dank u maar toevallig heb ik eentje gevonden op marktplaats die rmvb kan afspelen http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//audio-tv-foto.marktplaats.nl/overige-audio-tv-en-foto/236733706-hi-definition-hi-resolutie-media-center-play-met-hdmi-outpu.html maar toch bedankt voor uw hulp
  • Tja, voor dat geld kun je de gok nemen. Ik ben altijd wat huiverig voor apparatuur die hoofdzakelijk via marktplaats ed word aangeboden maar voor 70 piek zou je de gok kunnen nemen.
  • tja op deze site:http://sg.88db.com/sg/Services/Post_Detail.page/Buy_Sell/Electronics/?PostID=729704 staat er ook op dat het rmvb kan afspelen, dus ik moet toch niks vrezen?
  • Nou nee, je hoeft idd niets te vrezen als je maar in je achterhoofd houd dat garantie,service ed niet aanwezig zijn bij een aankoop van marktplaats.
  • Andere optie : een pc met TVersity als media-server ( http://www.tversity.com ) Deze media-server ondersteund o.a. Real Video/Audio/RMVB en zal automagisch een bestand converteren naar het formaat dat het apparaat aan het andere einde ondersteund. Enige probleem is dat met name de conversie van video nogal wat van de (server)hardware vraagt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.