Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

laptop

4 antwoorden
  • Mijn vriendin wil een Laptop en bij dynabyte hebben ze deze aanbieding https://www.dynabyte.nl/artikel/25597/# Wat ze er mee gaat doen is internetten en films kijken dus lijkt ons een groot scherm wel zo leuk, maar is het ook wat voor die prijs?
  • Mja, lekker groot Full HD scherm, prima voor films dus. Echt mobiel is je laptop dan natuurlijk niet ...
  • Mooie aanbieding! Erg scherpe prijs. Met een schermgrotte van 18.4'' is dit de goedkoopste in zijn soort. Let er daarbij wel op dat hij niet erg 'mobiel' is, bijvoorbeeld als je op de bank met laptop op je schoot wil internetten of een film kijken. Het gewicht van 3.4 kg is fors, als dat geen probleem is heb je een prima laptop in huis voor deze prijs!
  • Echt goede prijs voor hetgeen je krijgt. Als je HCC lid bent :wink: dan krijg je er zelfs nog een beetje extra korting op. Internetten en films kijken kan prima op deze laptop, maar verwacht geen hoogstaande kwaliteit op het scherm. Je zou er misschien aan kunnen denken om een 15,4 inch laptop te kopen en dan daarbij een 19 inch monitor. Dan is hij draagbaar, maar heb je voor thuis toch een iets groter scherm om films op te kijken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.