Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd + rw van maxell wordt niet opgemerkt.

4 antwoorden
  • hallo, ik heb een merkwaardig probleem,wanneer ik van mijn nieuwe pak van 100, van het merk maxell,type dvd +, snelheid 1-16x recordable,er een film of iets anders mee wil branden;dan blijft mijn brander aangeven,dat er nog geen media in zit. de rewritable's,van een ander merk,met een snelheid van 4 x lukken wel. wie herkent dit probleem,en heeft de oplossing? henk.
  • Mischien kan je de firmware van je DVD brander updaten. Sommige branders kunnen moeite hebben met bepaalde media. Er kan ook behoorlijk verschil zitten in kwaliteit van diverse merken van DVD's. Ik zelf koop bijna altijd Verbatim omdat die eigenlijk altijd gebruik maken van goede fabrikanten. Andere goede merken vind ik Sony, TDK of Tayo Yuden (tevens fabrikant). Ik let altijd op de mediacode. Bij www.opus.nl vermelden ze die heel vaak bij de DVD's (mediacode geeft aan wie de fabrikant is van de schijfjes).
  • dit merk,maxell dus, gebruik ik nu ook voor het eerst,om bij deze brander de firmware up te daten,valt tot nu toe niet mee,het is van het merk mitsumi,type IDE1004,de update's die ik geprobeerd heb, doen het op een één of andere manier niet.
  • Op de brander zelf kijken naar een merknaam en type, meestal staat in apparaatbeheer het merk en type van de chipbakker.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.