Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Probleem met Samsung Tv en Panasonic Home Theater System

4 antwoorden
  • Hi, Ik krijg mijn dvd system niet aan de praat op mijn tv. TV: Samsung LE32B450N4WXXN LCD tv DVD system: panasonic sa-ht540 Geluid is goed, allen ik heb zwart-wit beeld. Verbinding tussen de 2 apparaten met een scart kabel. Mis ik kabels? Welke dan? Heb ook interactieve TV van KPN. Verbinding tussen kastje en TV door middel van HDMI kabel. Vind de kwaliteit wat tegen vallen. Doe ik daar dan ook iets verkeerd? Moet ik instellingen nog goed zetten? Vooral bij voetbal beelden vind ik de beelden tegen vallen. Ik hoor graag wat ik moet doen. Alvast dank. Corné Verboom
  • Bij alle apparaten zit een handleiding met daarin aansluitschema's, misschien heb je daar wat aan.
  • Zwart/wit beeld betekent meestal dat het kleurformaat niet goed staat. De DVD moet voor nederland op PAL b. Waarschijnlijk staat dat nu op NTSC (us kleuren systeem)
  • [quote:df8f9a5f01="peterkramer"]Zwart/wit beeld betekent meestal dat het kleurformaat niet goed staat. De DVD moet voor nederland op PAL b. Waarschijnlijk staat dat nu op NTSC (us kleuren systeem)[/quote:df8f9a5f01] Ter aanvulling; kontroleer ook de instelling SVHS en Composite.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.