Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

WIFI adapter IOMEGA Screenplay PRO HD

3 antwoorden
  • ik heb een IOMEGA Screenplay PRO HD maar geen internet in de buurt van de Screenplay. WIFI ligt dus voor de hand. Iomega noemde tot enige tijd gelden 3 'supported adapters' op hun site. Totaal onbekende merken wat mij betreft. Hun eigen 'WIFI dongle' was niet op voorraad, dus heb ik een BELKIN USB WIFI adapter gekocht. Maar die werkt niet met de Screenplay. HEt roept bij mij toch vragen op wat dan het verschil zou zijn tussen 'mijn' Belkin en de Dongle van Iomega en of ik de Belkin niet aan de praat zou kunnen krijgen. De Screenplay heeft zeer weinig instelmogelijkheden. FOutmelding is No SSID found. Heeft iemand een tip?
  • Tja, dat is het slechte de punt van deze verder goede speler. Zelfs met netwerkkabel is het hier ook niet om over naar huis te schrijven. Heb nu een 5 meter lange USB kabel van PC naar de Iomega gelegd, en dat werkt voortreffelijk, had gevreesd dat de lengte problemen ging geven, maar het werkt al een tijdje foutloos.
  • De "SSID" van een wifi adapter is de naam waarmee de adapter zich bekend maakt aan andere adapters. De waarde is , voor zover ik weet, altijd "blanco" , dus niet ingevuld. Je vind hem zo: apparaatbeheer/netwerkadapters/jouw wifi adapter/geavanceerd In het lijstje staat hij er tussen, je kunt nu zelf een naam invoeren, mogelijk verwacht de mediaplayer een bepaalde naam, dat weet ik niet, lees je manual.... Tipje; houd de naam beperkt tot max 8 tekens, als dat werkt kun je evt meer tekens proberen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.