Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Versterker

3 antwoorden
  • Ik zoek, voor aan mijn pc te hangen, een leuk versterkertje, boxen heb ik al. De aansluiting maakt niet zoveel uit, ik heb hier nogal wat verloopkabeltjes liggen, en anders haal ik er wel eentje. Mijn budget is rond de 100 euro, of ben ik nu te optimistisch?
  • [quote:2e731bbed2="Superaap"]Ik zoek, voor aan mijn pc te hangen, een leuk versterkertje, boxen heb ik al. De aansluiting maakt niet zoveel uit, ik heb hier nogal wat verloopkabeltjes liggen, en anders haal ik er wel eentje. Mijn budget is rond de 100 euro, of ben ik nu te optimistisch?[/quote:2e731bbed2] Voor 100 euro heb je geen nieuwe versterker dan zou je naar een tweede hands versterker op zoek moeten. Als je het budget verhogen naar ± 150 euro dan heb komen deze twee Pioneer versterkers in aanmerking: [url=http://www.kieskeurig.nl/versterker/pioneer/a-109/124188/]Pioneer A109[/url] [url=http://www.kieskeurig.nl/versterker/pioneer/a-209r/246266/]Pioneer A209[/url] Als het alleen gaat om geluid van je geluidskaart via de versterker naar je luidsprekers te sturen dan zou ik eens kijken naar een nette tweedehands versterker. Denk dat je dan ongeveer 50 euro kwijt bent.
  • Oke, dat word dan denk ik een tweedehands versterkertje. Het is inderdaad alleen om het geluid van mijn geluidskaart via de versterker naar de boxjes te sturen Bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.