Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Microfoon kabels

5 antwoorden
  • Waarschijnlijk stel ik een hele domme vraag :oops: Maar onze zoon heeft een microfoon gekregen voor zijn verjaardag. Deze heeft volgens de specificaties een Plug van 6,35 mm, Body:plastic en de Connection: fixed wire. Nu past deze echter nergens op, niet op de stereo, niet op de pc... De plug is te groot. Zoon verdrietig :cry: Is er ook een soort verloopstekker of iets dergelijks waardoor hij hem wel zou kunnen gebruiken ? Zoja, welke ?
  • Er zijn verloopstekkers beschikbaar. Je kunt er ook een klein plugje aan solderen. Lijkt mij minder kwetsbaar in gebruik. http://kabeltje.com/635mm-contra-jack-naar-35-jack-adaptor-verguld-p-13.html http://www.rjshop.nl/OEM-Verloop/nl/product/17950/
  • Ik zal het proberen, dank voor het antwoord ! :D
  • Denk er wel om dat de microfooningang een beetje de achilleshiel van een pc is. De kwaliteit is vaak triest. Erg mooi is een echte mengtafel ervoor en dan de line out naar de line in van de pc. Dat klinkt vaak al erg goed. Voor 29¤ heb je al een goede mini mengtafel van Behringer, de XENIX. Behringer heeft een slechte naam maar ze zijn replica's van duurdere mengtafels en hoorbaar geen verschil met bv Yamaha tafels of Spirit.
  • Dat is ook een goede tip ! Daar ga ik eens naar kijken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.