Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

scart to HDMI converter

4 antwoorden
  • Ik heb een wat oudere tv zonder HDMI aansluiting alleen met scart. Ik heb ook een PS3 en daarom wil ik graag gebruik kunnen maken van HD beeld maar omdat mijn TV geen HDMI aansluiting heeft dacht ik dat er misschien iets was zoals een scart to HDMI converter. Ik heb er wel wat over gelezen en gezien op internet maar ik weet niet of het goed werkt en of het werkt op een oudere televisie het gaat hier om een philips 28pw6408/01. en als zoeits niet bestaat of niet kan zou er dan nog een andere oplossing zijn? voor beter beeld op de PS3? Alvast Bedankt!
  • In jouw geval kan je het beste gewoon de meegeleverde kabel van de PS3 gebruiken om via Scart aan te sluiten. HD via Scart gaat je niet lukken. Als je TV ook een composiet aansluiting heeft, zou dat betere kwaliteit moeten leveren dan Scart, maar Scart naar HDMI kan je wel vergeten... Bovendien zal je televisie de HD resolutie ook wel niet ondersteunen gok ik.
  • Heeft inderdaad totaal geen zin. Je hebt een normale tv, geen HD ready, geen full hd, dus beeld verbeteren is kansloos. Dan zal je toch echt een nieuwe tv moeten kopen.
  • is er dan echt geen andere mogelijkheid om de kwaliteit te verbeteren met name de tekst is heel slecht ik kan het bijna niet lezen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.