Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Tool om je eigen MP3 collectie te streamen

4 antwoorden
  • Hallo, Als deel van mijn Digital Home project heb ik een klein tooltje, genaamd "My Internet Radio" ontwikkeld dat mij toelaat om mijn MP3 collectie te streamen. Net zoals Internet radio. Het is klein en vereist geen installatie, zodat je het gemakkelijk kan meenemen om een draagbare harde schijf, samen met je muziekcollectie. Zo kan je overal waar je bent een Internet radiostation starten. Hopelijk kan dit van enig nut zijn voor iemand. Tooltje en wat uitleg vind je op http://dhs.webatu.com. Soitjes. [/url]
  • Mooi :roll: :roll: Keep on programming :wink:
  • Ik krijg telkens deze melding als ik de .exe opstart: [URL=http://img100.imageshack.us/i/95506027.png/][img:43011a9fdd]http://img100.imageshack.us/img100/9387/95506027.png[/img:43011a9fdd][/URL] Valt ook niet weg te klikken ofzo. Weet je dit op te lossen, want ik wil graag je programma uittesten. Ik draai Windows 7.
  • Ik installeer het op een Windows 7 machine en laat je iets weten. Ik zie al dat de font voor de tijd niet goed is. Dat heb ik in de installatienota's vergeten. Soitjes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.