Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Mediaplayer ziet HDD niet.

3 antwoorden
  • Hallo, Ik heb afgelopen weekend een nieuwe media player gekocht van Tvix de Tvix HD M6600N. Ik heb daarbij een HDD van Samsung EcoGreen gekocht. Als ik de HDD in de media player plaatst, zou de computer via USB de schijf moeten zien. Dat doet het dus niet. Nu lees ik hier en daar dat ik de HDD eerst moet initialiseren en een ntfs partitie aanmaken eer dat je wat met de speler kan doen. Het gaat om een SATA schijf, nu hoor ik dat de HDD sowieso op Master hoort te staan dmv een jumper, klopt dat ook? In de handleiding van de Tvix player staat dat de HDD automatisch geformateerd word zodra de HDD in de speler zit, maar dat is helaas niet het geval en moet het handmatig. Ik heb zoiets nog niet eerder gedaan en kom er niet zo goed uit. Mijn computer ziet de schijf totaal niet en zolang de computer niets ziet weet ik niet wat ik moet doen. Kan iemand mij uitleggen welke stappen ik exact moet doorlopen eerdat ik de mediaplayer kan gebruiken. Het gaat om de Tvix HD M-6600N icm een Samsung 500GB Ecogreen. Beide producten komen nieuw uit de doos.
  • Ziet de mediaplayer zelf de schijf wel? Als het op formatteren vast zit, kun je de schijf ook in je pc monteren en daar formatteren. Maar ik betwijfel of dat iets uithaalt.
  • De player geeft aan 'no disk', maar de schijf komt zo rechtstreeks uit de verpakking zo de speler in. Inbouwen in mn pc zou niet lukken ik heb een laptop.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.