Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geluid weg

Anoniem
Johnny321
2 antwoorden
  • Toen ik vandaag de pc opstartte, startte die heel langzaam op, en zag ik eerst zelf alleen me achtergrond van m'n bureaublad. Daarna startte die zonder geluid op en had ik al snel in de gaten dat m'n geluid het niet. Toen ik het volumeniveau wou bekijken, zag ik nergens dat volume-icoontje staan. Ik heb 2 speakers in mijn iiyama beeldscherm zitten en 2 losse op het bureau van Creative. Ik heb die 2 verbonden d.m.v. een stekkertje, waarmee ik beide kan afspelen. Nu lijkt het wel alsof er helemaal geen geluidsbron aanwezig is. Als ik de losse speakers aanzet, doen ze het ook niet namelijk. Aan de geluidsinstellingen van het beeldscherm ligt het ook niet. Dit krijg ik als ik een muziekbestand open in WMP:

    http://img682.imageshack.us/i/weird.jpg/

    Ik begrijp er maar weinig van, en weet echt niet hoe dit ineens gekomen is. Is er iemand die weet hoe ik dit kan verhelpen? Ik luister veel muziek en gebruik het ook tijdens het gamen en zo.
  • Had je het service pack al geïnstalleerd? Zo niet, dan is dat nu misschien gebeurt. Je kan de instellingen voor je geluid altijd nog bereiken via het configuratiescherm, als het linkje weg is rechtsonder in de systeembalk.

    Wat echter ook wel wil helpen is de drivers van je moederbord updaten, moet je wel achter fabrikant/model daarvan zien te komen. Of weet je dat toevallig? :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.