Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

.asf downloaden

7 antwoorden
  • Ik wil graag van de Man Bijt Hond Marathon, dit gedeelte downloaden: http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/id/NCRV/serie/NCRV_1276290/NCRV_1313090/bb.20081226.asf Dat is een .asf bestand wat in Windows Media Player word afgespeeld. Ik heb me rot gezocht naar een goed programma, waar ik filmpje/steam mee kan opnemen of downloaden. Ik kan echter geen een goed programma vinden of het als ik er een dat het niet werkt. Heeft er iemand suggesties?
  • Windows media bestanden zijn vaak wel succesvol te downloaden met windows media recorder maar ook die vist wel een naast het net. http://www.wmrecorder.com/ Probeer eerst maar de demo om te zien of het lukt. realiseer je ook dat het gedownloade bestand vaak wel te bekijken is met mediaplayer maar converteren naar iets anders zoals een dvd vaak niet lukt. Streaming video is daar nu eenmaal niet voor bedoelt en alhoewel het prima kan als de makers van de video niet alle restricties aan zetten is dat dus meestal wel het geval en eindigd het vaak met een bestand op harde schijf waar je wel naar kan kijken maar verder niets mee kunt aan vangen. Als het gratis moet : http://forum.videohelp.com/threads/257045-How-to-record-streaming-WMV-ASF-MMS-links-using-VLC-Media-Player Het kan dus ook met VLC maar deze guide is al aardig oud en de laatste versie vlc is behoorlijk veranderd tov de besproken versie, je zult dus zelf het eea moeten uitzoeken. De andere optie is het maken van een scherm opname, dus je speelt de video af en neemt het getoonde beeld weer opnieuw op met schermopname software. voorheen erg lastig vanwege de hoge systeem eisen maar met een dual core moet dat nu wel goed gaan. Bv Camstudio of Camtasia , http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=screen+recording&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=e57b55460c85c58d De avi die je zo produceert is een goed bestand waar je alles mee kunt doen zoals met ieder ander avi bestand maar het is dan ook niet een digitale kopie maar meer een soort van analoge kopie. Je opname zal dus ook evt buffering van de video in zich hebben en haperingen laten zien. Het best doe je dat dus als het rustig op de site is.
  • WMRecorder had ik zelf al geprobeerd, maar wat een draak van een programma. Die nestelt zich in je systeem met nog allerlei andere programma's. Toch zal ik het nog een 2e kans geven, want echt heel goed heb ik er niet naar gekeken. Iedergeval bedankt voor je reply.
  • De methode van wmrecorder is welliswaar een beetje bruut en soort vanb achterbaks maar het is wel (meestal) een succesvolle. Streams die afgeschermt zijn om downloaden te voorkomen of bemoeilijken zijn toch tricky, wmrecorder leid de gegevens stroom van wmplayer om maar gebruikt wel wmplayer om de verbinding op te zetten en dat is toch een vrij succesvolle manier, je krijgt op die manier autorisatie waardoor de server ook een beveiligd bestand gaat streamen en vangt het daarna af. Ook vlc gebruikt een soortgelijke methode maar hoeft daarvoor minder je systeem te verbouwen. Nogmaals, als je dit wat te gortig is: maak een scherm opname...
  • WMRecorder is mijn favoriet, rwilligen heeft gelijk: 'nothing-comes-close'.
  • Scherm opname is misschien nog het beste ja. WMRecorder is niet fijn :P Wat is het beste programma op me scherm op te nemen?
  • [quote:267f678c87="aeonfast"] Wat is het beste programma op me scherm op te nemen?[/quote:267f678c87] Het beste programma bestaat niet, wat jij het handigst vind is voor jou het beste programma. Probeer gewoon eens Camtasia of Camstudio, die zijn behoorlijk populair onder gamers om gespeelde games op te nemen, ik heb het zelf al jaren niet meer gedaan en kan je er niet veel meer over vertellen dan dat je het beste de video opneemt met een verliesvrije codec zoals HUFFyuv en de audio in wav, naderhand knip je de eindjes eraf en comprimeer je de video met bv Xvid of maakt er een dvd van

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.