Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geen geluid koptelefoon Aux In Altec Lansing VS2621?

4 antwoorden
  • Ik heb een Altec Lansing VS2621 gekregen. De reden voor deze speakerset was dat het geluid zo goed was. Een ander belangrijk punt was dat er een aparte uitgang voor op de speaker moest zitten om een koptelefoon aan te kunnen sluiten. In de winkel is hier nog naar gevraagd en er werd gezegd dat het geen probleem was om een koptelefoon aan te sluiten op deze speakers. Nu heb ik dus geprobeerd om een koptelefoon aan te sluiten, maar ik krijg helemaal geen geluid. Wat blijkt: de AUX ingang op de speaker blijkt een AUX IN ingang te zijn en voor de koptelefoon is een AUX OUT ingang nodig. Is het mogelijk om, door middel van een stekkertje of zoiets, toch een koptelefoon aan te sluiten waar geluid uit komt?
  • Nope, in ieder geval niet via de speakers, als er geen AUX-out op zit. je zult je koptelefoon moeten aansluiten op je geluidskaart/moederbord.
  • Is het mogelijk om de koptelefoon aan te sluiten op de geluidskaart van het moederbord en tegelijkertijd de speakers gewoon op de geluidskaart te hebben? Komt er dan uit beide geluid?
  • aux uit is een lijn uitgang en eigenlijk iets te zacht voor een koptelefoon. Meestal is er een koptelefoon uitgang en die moet je afknijpen als je hem als aux uit wilt gebruiken. Gewoon die van je PC gebruiken

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.