Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Woxter-Icube of AC Ryan Playon

5 antwoorden
  • Ik wil graag een mediaspeler kopen met mogelijk om TV op te nemen. Voorheen heb ik een conceptronc gehad.. 8 maanden heeft dat ding gewerkt..toen gaf het apparaat de geest. Mij is verteld dat de Woxter-I Cube en de AC Ryan Playon DVR goede keuzes zijn..Kan mij iemand nog adviseren...Of heeft iemand misschien een van deze apparaten in bezit? bedankt alvast..
  • Conrad biedt een Fantec aan.... Pfff....niet makkelijk hoor een goede keuze maken... HELP..HELP
  • Testje: [url]http://be.hardware.info/reviews/1729/vergelijkingstest-10-realtek-1073-mediaspelers[/url]
  • [quote:a5db40af1f="Pceetje"]Testje: [url]http://be.hardware.info/reviews/1729/vergelijkingstest-10-realtek-1073-mediaspelers[/url][/quote:a5db40af1f] TS zoekt een Mediaplayer waarmee je kan opnemen. Op bijgaande link staan er ook nog een paar tussen. http://www.opus.nl/Mediaspelers-Mediaspelers-Recorders/g/foto/500/42/ Er zijn niet zo heel veel reviews over dit soort Mediaplayers te vinden. Komt denk ik dat ze niet zo heel erg populair zijn omdat ze zo duur zijn. Hier is een kleine review over de Verbatim http://www.insidehw.com/Reviews/Multimedia/Verbatim-MediaStation-HD-DVR.html
  • Krijg toch het idee dat conceptronic de enige leverancier is die een mediaspeler kan leveren met TV opname(met instelling van kanalen) De andere merken laten niet veel los in hun specificaties(VAAG) Fantec beweerd dat zij een apparaat hebben dat programma's van TV kan opnemen. AC Ryan heeft geen produkt wat dit kan Woxter-I-Cube idemdito Eminent is vaag Waarschijnlijk is een goed apparaat nog niet op de markt. Volgens erkend computerzaak zou dit ook een gat in de markt zijn!!! Dan zijn de huidige DVD recorders verleden tijd!!! Misschien zie ik het verkeerd DAT KAN OOK :?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.