Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geen geluid meer na CD speler installatie

Listig
1 antwoord
 • Na het installeren van een additionele CR-ROM speler komt er in het geheel geen geluid meer uit de PC. De extra speler is op de IDE-kabel als slave aangesloten. De oorspronkelijke DVD-speler stond/staat als Master.
  Het weer verwijderen van de speler lost het probleem niet op. Via Windows Verkenner kunnen bestanden op CD's op beide spelers gelezen worden.
  Bij het afspelen van een willekeurig Windows WAV-bestand vanaf de harde schijf komt Windows Media Player 11 met popup "Kan het bestand niet afspelen. Mogelijk biedt de speler geen ondersteuning voor het bestandstype of de codec die is gebruikt om het bestand te comprimeren.
  Knop Meer informatie levert code 0XC00D1199 0X00000000.
  MediaMonkey speelt hetzelfde WAV bestand zonder mokken af, net als muziek CD's in beide spelers, maar geen geluid. Bij de Volume-instellingen staat niets gedempt en alles hard genoeg. Bij Apparaatbeheer staan geen gele vinkjes of rode kruisjes. De PC draait op Windows XP Prof SP3 en is bij tot augustus 2010. Handicap is dat de PC solitair zonder internet staat opgesteld. Alle data moet er heen gebracht worden. WMP 11 gedeïnstalleerd. Met WXP Pro SP3 schijf WMP 9 erop gezet. Helaas hetzelfde resultaat.
  De PC heeft on-board Realtec AC'97 Audio. Via apparaatbeheer verwijderd, booten, opnieuw geïnstalleerd. Geen positief resultaat. PCI Audiokaartje geïnstalleerd, inderdaad……geen positief resultaat. Voor het Audio apparaat geprobeerd met de WXP cd de stuurprogramma's opnieuw te installeeren, maar windows vindt dat hij de beste al heeft.
  Wie heeft de gouden tip?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.