Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Altec Lansing ACS295 niet werkende boxjes onder vista

6 antwoorden
  • Hoi, Wie weet hoe ik mijn altec lansing ACS295 boxen aan de praat kan krijgen onder windows vista? Heb de boxjes aangesloten op mijn pc, alleen krijg er geen geluid uit. Heb onder apparaatbeheer gekeken, daar staat een High Definition Audio apparaat in de lijst als standaardapparaat (volume 100% in tray). Ik kan nergens een werkend stuurprogramma vinden, en ben ten einde raad! Alle tips en hulp zijn welkom! Bedankt.
  • High definition Audio is voor de HDMI verbinding, bv: naar een tv of monitor met speakers ingebouwd. Is er een geluidskaart aanwezig in je systeem , of staat een onboard geluid chip uit in het bios, dan aanzetten en alsnog de juiste drivers installeren.
  • ja, ik heb een ingebakken geluidskaart in het moederbord zitten, ik had laatst wel in het bios hiervoor gekeken, maar kon toen de optie niet terug vinden, zal dit nogmaals controleren, bedankt.
  • hoi pceetje, In het bios staat de onboard chip op auto, heb het uitgeschakelt - reboot - en weer aangezet - reboot om te kijken of de boxen worden herkent. Maar nogsteeds gebeurt dit niet. Moet ik het anders zoeken in een BIOS of moederbord update? Of heeft dit er niets mee te maken? Bedankt. Groeten.
  • Even kijken in apparaatbeheer van Windows of ie aan staat is, zoniet zal je de drivers moeten installeren . [img:31562796f3]http://neonpulse.net/media/2008/03/06/03-device-manager-audio-device-on-hda.jpg[/img:31562796f3]
  • dank; heb het probleem inmiddels opgelost, heb via aida32 mijn moederbord geidentificeerd en toen gekeken voor nieuwe drivers. moest de laatste realtek drivers downloaden, welke niet standaard bij windows worden geleverd. nogmaals dank

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.