Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Aankoop advies NAS

3 antwoorden
  • Wie kan mij een zinnig advies geven voor de aanschaf van een NAS. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik heb 4 windows 7 computers die draadloos verbonden zijn. Ik wens van de NAS het volgende: - 4 gescheiden gebruikersaccounts. Mogelijkheid tot één gezamenlijke partitie voor bijvoorbeeld media. Dus 5 accounts waarvan één toegankelijk moet zijn voor alle vier. - Draadloos verbonden met de tv voor het afspelen van films. Even als radiotoren voor muziek (Mediastreaming) - Dagelijks een back-up van de wijzigingen van gemaakt worden. (Automatisch maar ook door middel van handmatige opdracht) - Minimaal 2 schijven van minimaal 1TB. - Mogelijkheid tot terug zetten van eerdere bestandsversies. Historie bewaren - Geluidloos. Schokbestendig. - FTP verbinding met schrijfrechten, zodat ik vanuit het buitenland ook back-up kan maken. (Mogelijkheid tot online synchronisatie.) Ik weet dat ik hoge verlangens heb, maar je kunt beter te hoog vragen. Ik kijk met belangstelling uit naar de adviezen.
  • Alleen voor dat laatste puntje heb ik enige info http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/565404-netwerk-hardeschijf-vanop-afstand-openen
  • Dank je wel. Als ik het goed gelezen en begrepen heb dan heeft deze persoon al een beslissing genomen en het merk en type van de NAS. Ik zie door het bomen het bos niet meer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.