Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

2 apparaten met optische kabel naar home cinema

3 antwoorden
  • Ik heb een vraag over HQ Optische splitter. Ik heb 2 apparaten die ik naar mijn home cinemaset wil linken. Mijn home cinemaset heeft 1 optische ingang. Kan ik er een Splitter tussen zetten? Wanneer ik apparaat 1 en 2 niet tegelijk gebruik ontvangt mijn home cinemaset 1 signaal per keer. Zou dit werken?
  • Lijkt me twijfelachtig, want een splitter werkt andersom: van 1 naar 2. Maar misschien werkt het toch, zou je uit de documentatie van het apparaat moeten kunnen halen. Een switch/schakelaar (automatisch eventueel) lijkt mij gevraagd.
  • Volgens my heb je dan een toslink selecter nodig ook wel een combiner genoemd. Bv; http://www.amazon.ca/Optical-Toslink-Selector-Switch-Splitter/dp/B002CNB4L2 of : http://www.pixmania.nl/nl/nl/5017894/art/iberia-pc/digitale-audio-toslink-se.html Ik durf het niet met zekerheid te zeggen maar volgens mij werkt al die toslink apperatuur altijd twee kanten op, het is een lichtstraal die door een glasvezel loopt en als die heen kan lopen kan hij ook terug lopen. [edit] ja dus: http://shop.conrad.nl/multimedia/kabels-en-adapters/av-verdelers-en-omschakelaars/av-switch/350718.html 3 WAY TOSLINK OPTICAL SELECTOR Met behulp van deze ODT (Toslink) 3-voudige schakelaar kunt u 3 audio-apparaten via ODT (Toslink) stekkers aansluiten. De afzonderlijke uitgangen kunnen naar keuze worden geschakeld en de signaalstroomrichting is niet beperkt, d.w.z. dat de digitale ingang van een apparaat met de digitale uitgangen van 3 andere apparaten kan worden verbonden en omgekeerd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.